Vedno za akcijo? Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 10.00–14.00
sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto
Loading...
02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 10.00–14.00
sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto
Nazaj

Storitve in kontakt

Pred potovanjem se dobro pozanimajte o morebitnih vizumih, potrebnih za vstop v državo, kamor potujete, ter o morebitnih posebnosti glede veljavnosti potnih listin v času vstopa v tujo državo. Ne spreglejte tudi zdravstvenih formalnosti, ki so potrebne za potovanje in bivanje v tej državi.                            

 • Vizumi

  V pomoč vam bodo informacije na spletni strani Ministrstva za zunanje zadeve o vizumih in predstavništvih na svetu, ogledate pa si lahko tudi seznam držav, kamor smejo slovenski državljani potovati brez vizuma. Nedržavljani Slovenije so si tozadevne informacije dolžni pridobiti na pristojnem uradu v svoji državi.

  Pri pridobitvi vizumov vam lahko pomagamo, v tem primeru vam zaračunamo stroške posredovanja. Pravočasno se posvetujte s Sončkovimi svetovalci.

 • Cepljenja

  Priporočamo obisk spletne strani Zdravi na pot + nazaj, kjer boste našli veliko nasvetov za vaše zdravje na potovanjih širom po svetu. Preverite morebitna priporočena in obvezna cepljenja za izbrano destinacijo in se posvetujte z zdravnikom Ambulante za potnike.                                

  Naj bo vaše potovanje brez administrativnih zapletov, predvsem pa zdravo in brezskrbno!                                

 • Strokovnost in prijaznost

  Sončkovih svetovalcev

 • Garancija

  najnižje cene

 • Zadovoljstvo potnikov

  je na prvem mestu

 • Obročna plačila

  do 12 obrokov

Vaše mnenje šteje

Draga Sončkova družina,

ljubimo potovanja in lepote krajev, ki jih obiskujemo, a žal je trenutno treba tovrstne načrte malce preložiti. Zadnjih nekaj tednov smo bili priča mnogim odpovedim potovanj, letov, zaprtju hotelov … Verjamemo, da imate mnogi vprašanja in pomisleke. O aktualnem dogajanju vas bomo zato sproti obveščali na povezavi #OSTANISONČEK.

V podporo naporom oblasti za zajezitev okužb s Covid19, predvsem pa zaradi varovanja zdravja, smo se odločili do preklica zapreti vrata vseh poslovalnic. Za vas smo dosegljivi na dežurnem e-naslovu ostanisoncek@sonchek.com oz. na kontaktih, ki jih najdete na zgornji povezavi.

Verjamemo, da, tako kot mi, tudi vi pogrešate osebni stik, a žal nam trenutne razmere narekujejo drugačne poti komunikacije. Na tak način skupaj dejavno prispevamo k zagotovitvi varnega gibanja doma in po svetu. Slednji pa čaka tam zunaj, da se kmalu ponovno vrnemo - tokrat morda zaradi sedanje izkušnje še bolj hvaležni za potovalno svobodo in neskončne možnosti, ki jih ta ponuja.

Vse dobro vam želimo.
Vaš Sonček