Vedno za akcijo? Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 8.00–21.00
sob–ned: 9.00–17.00
Loading...
02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 8.00–21.00
sob–ned: 9.00–17.00
Nazaj

Storitve in kontakt

Pred potovanjem se dobro pozanimajte o morebitnih vizumih, potrebnih za vstop v državo, kamor potujete, ter o morebitnih posebnosti glede veljavnosti potnih listin v času vstopa v tujo državo. Ne spreglejte tudi zdravstvenih formalnosti, ki so potrebne za potovanje in bivanje v tej državi.                            

 • Vizumi

  V pomoč vam bodo informacije na spletni strani Ministrstva za zunanje zadeve o vizumih in predstavništvih na svetu, ogledate pa si lahko tudi seznam držav, kamor smejo slovenski državljani potovati brez vizuma. Nedržavljani Slovenije so si tozadevne informacije dolžni pridobiti na pristojnem uradu v svoji državi.

  Pri pridobitvi vizumov vam lahko pomagamo, v tem primeru vam zaračunamo stroške posredovanja. Pravočasno se posvetujte s Sončkovimi svetovalci.

 • Cepljenja

  Priporočamo obisk spletne strani Zdravi na pot + nazaj, kjer boste našli veliko nasvetov za vaše zdravje na potovanjih širom po svetu. Preverite morebitna priporočena in obvezna cepljenja za izbrano destinacijo in se posvetujte z zdravnikom Ambulante za potnike.                                

  Naj bo vaše potovanje brez administrativnih zapletov, predvsem pa zdravo in brezskrbno!                                

 • Strokovnost in prijaznost

  Sončkovih svetovalcev

 • Zadovoljstvo potnikov

  je na prvem mestu

 • Garancija

  najnižje cene

 • Obročna plačila

  do 12 obrokov

Vaše mnenje šteje
NE, hvala