Vedno za akcijo? Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 8.00–21.00
sob–ned: 9.00–17.00
Loading...
02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 8.00–21.00
sob–ned: 9.00–17.00
Nazaj

Delavnice na Lošinju z Metko in TinoPotrebujete pomoč?

Pokličite nas

02 22 080 44

 • pon–pet: 8.00–21.00
 • sob–ned: 9.00–17.00
 • prazniki: 9.00–17.00
TA TRENUTEK

SANJAMO O POČITNICAH.

Sončki nabiramo moči
za nov delovni dan.
Z vami bomo spet zjutraj.

Svetovalec

Poznate simpatični mamo in hči, Metko in Tino, ki že leta v svoji televizijski oddaji sejeta znanje med ljudi? V prvi vrsti govorita o vrtnarjenju, a že kmalu ugotovite, da sta pravi zakladnici znanja o vsem, kar je naravno. Strokovno podkovani voditeljici z veliko ljubezni sejeta, sadita, shranjujeta semena in ekološko vrtnarita. Izdelujeta domačo ekološko kozmetiko in čistila ter kuhata zdravo hrano.
Na našem izletu na Lošinj je priložnost, da končno obiščete njuni delavnici: Mediteranska zeliščna sol in zeliščni kopalni mošnjiček ter Dišeče sivkino mazilo in oljni zeliščni izvleček.

 • Metka in Tina: o simpatični dvojici - zakladnici znanja o vsem naravnem

  Metka in Tina.
  Mama in hči.
  Vrt in kuhinja.
  Metka je že skoraj štiri desetletja vrtnarka. Po poklicu je kemik, izkušnje pa je pridobivala skozi številne delavnice in izobraževanja … vključno z vsemi uspehi in kdaj tudi neuspehi na svojem vrtu. Pravi, da so samooskrba, lokalna in sezonska hrana, stare sorte, kvalitetno ekološko sadje in zelenjava drobni koraki k zdravi prehrani. Vse to je velik korak k zdravju, ki ji je ena največjih vrednot in privilegijev. Odlično je imeti vrtiček, vrt ali celo njivo, marsikaj pa zraste tudi v lončkih in koritih na okenski polici ali balkonu. S kakšno radostjo opazujemo vse te rastlinice, ki zrastejo v čudovite sestavine za obroke in domače kozmetične izdelke. 

  Tina je univerzitetna diplomirana inženirka kmetijstva. Veliko se je izobraževala v tujini in preživela precej časa na ekoloških kmetijah v okviru mednarodnih izmenjav. Praktična usposabljanja na področju ekološke pridelave, kompostiranja, semenarjenja, eksotičnih zelenjadnic in molekularne genetike so ji prinesla zanimive izkušnje in znanja. Pravi, da je njena vrednota živeti v sozvočju z naravo, pridelovati rastline naravi prijazno in iz njih pripraviti hrano, ki je zdrava in okusna. Takšna hrana ne siromaši našega telesa in nam da energijo, da se spopademo z vsemi izzivi, ki nam jih prinese življenje.

  Njuna prepoznavnost se je začela leta 2014 s televizijsko oddajo 'Vrtičkanje' na POP TV, letos pa sta izdali tudi istoimensko knjigo. Svoje znanje že vrsto let nesebično razdajata na delavnicah za odrasle in otroke. Dve delavnici s skupaj štirimi izdelki pa bosta izvedli tudi na naših mini počitnicah na Lošinju. Zelo se veselita tudi skupnih sprehodov v naravo, kjer boste v sproščenem vzdušju izvedeli veliko koristnega.

  • Delavnica I: Mediteranska zeliščna sol in zeliščni kopalni mošnjiček
  • Delavnica II: Dišeče sivkino mazilo in oljni zeliščni izvleček (macerat)

 • Paket "Delavnice z Metko in Tino na Lošinju" vključuje

  Paket vključuje:

  · prevoz z udobnim turističnim avtobusom
  · nastanitev v dvoposteljnih sobah v Wellness hotelu Aurora
  · 3 x polpenzion (samopostrežna zajtrk in večerja)
  · kopanje v hotelskem bazenu
  · prost vstop v savno in na fitnes
  · udeležbo na dveh delavnicah pod vodstvom Metke in Tine
  · zunanje oglede po programu
  · degustacija oljčnega olja
  · turistično pristojbino
  · vodenje in organizacijo potovanja

 • Strokovnost in prijaznost

  Sončkovih svetovalcev

 • Obročna plačila

  do 12 obrokov

 • Garancija

  najnižje cene

 • Zadovoljstvo potnikov

  je na prvem mestu

Vaše mnenje šteje
NE, hvala