Vedno za akcijo? Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 10.00–14.00
sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto
Loading...
02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 10.00–14.00
sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto
Nazaj

Festival Hit stand up v PortorožuPotrebujete pomoč?

Pokličite nas

02 220 80 44

V času izrednih razmer do preklica:
 • pon–pet: 10.00–14.00
 • sobota: zaprto
 • nedelja, prazniki: zaprto
DANES Z VAMI

Karolina

Sončkovi svetovalci
vas pričakujemo v
klicnem centru.

Svetovalec

PAKET S 3-DNEVNIM BIVANJEM JE RAZPRODAN, LAHKO PA KUPITE VSTOPNICE ZA PREDSTAVE ZA POSAMEZNE DNEVE. OBIŠČITE EVENTIM IN SE NASMEJTE Z NAMI!

Mednarodni festival Hit stand up, ki poteka že od leta 2010, bo letos prvič nasmejal tudi Obalo. Vabimo vas na sproščene počitnice, kjer se boste vsak večer nasmejali odličnim komikom na odru hotela Slovenija. Program je zasnovan mednarodno, gre pa za imena, ki so v svojih državah zelo poznana. Zabavali nas bodo: Boris Kobal, Martina Ipša, Tin Vodopivec, Janez Usenik, Klemen Bučan, Željkić&Željudin, dva odlična komika iz Srbije – Raša Nestorović in Nenad Stefanovski, gostimo pa tudi najboljšo hrvaško stand up komičarko, Marino Orsag. Komiki bodo nastopili v maternem jeziku. Vstop in smeh zagotovljena!

Predviden program po dnevih:
28.10.2017 ob 20:30: Martina Ipša, Radomir Nestorović (SRB), Janez Usenik
29.10.2017 ob 20:30: Boris Kobal, Nenad Stefanovski (SRB), Željkić&Željudin
30.10.2017 ob 20:30: Tin Vodopivec, Marina Orsag (CRO), Klemen Bučan

 • O festivalu in nastopajočih

  Hit stand up je prvič bil organiziran leta 2010 v Križankah v Ljubljani za 1200 ljudi, naslednje leto so ga izpeljali na tržnici v Mariboru, kamor je prišlo skoraj 1000 obiskovalcev. Leta 2014 je festival v Mariboru prerasel v tridnevnega in na njem so nastopili nekateri najboljši komiki iz Slovenije, Srbije in Hrvaške. Aprila 2015 se je tridnevni festival HIT STAND UP selil  tudi v BIH, v Kulturni center Gradiška, kjer tudi postaja tradicija. Oktobra 2016 je HIT STAND UP ponovno obiskal Maribor, letos pa se bo festival prvič odvijal na Obali in sicer med 28. in 30. oktobrom na odru hotela Slovenija v Portorožu.

  Festival bo trajal 3 dni, vsak večer bodo nastopili 3 komiki, ki bodo občinstvo spravljali v smeh uro in pol. Program nastopajočih komikov je zasnovan mednarodno (SLO, CRO, SRB)  zagotovo pa so to imena, ki so v svojih državah zelo priljubljena. Nastopilo bo kar 9 komikov, ki bodo nastopili v svojem maternem jeziku. Vstop (za goste po tem program) in smeh sta zagotovljena!

  Obrazi festivala HIT STAND UP v Portorožu:

  Boris Kobal je režiser, igralec in dramatik, ki ga je večina spoznala v kultnem TV Popru, soustvarjal je nedeljske TV-šove, nepogrešljiv je na in pred gledališkim odrom, kjer pogosto prevzame režisersko taktirko. V teh primerih tudi klasična dela dobijo aktualen pridih, večinoma politični. Ker si rad da duška, strašansko uživa tudi na stand up odru. In tam se več kot odlično znajde. Ponavadi nastopa v družbi mlajših kolegov, a odlično unovči svoja leta in obdeluje teme, ki si jih nihče drug ne drzne. Tokrat ga postavljamo pred njegove Primorce. Kako se bo znašel?

  Martina Ipša, letos srečno poročena z žensko svojih let, je ena izmed tistih, ki so slovensko stand up komedijo odvijali iz povojev. V svojih stand up nastopih vse od začetka stavi na drznost in izvirnost. Zaradi svojega pristnega in nevsiljivega humorja ostaja priljubljena pri občinstvih najrazličnejših profilov. S svojimi nastopi vedno znova preseneča in navdušuje, saj je ni teme, ki se je ne bi lotila spretno in silno smešno. Brez nje ne more niti televizija, niti muzikli … skratka ta izjemna 'fitnes ženska' več kot 'paše' na portoroški oder smeha.

  Tin Vodopivec je s svojim čistim premetenim obzervacijskim humorjem, ki temelji na vsakodnevnih izkušnjah, popularen med vsemi generacijami. Trenutno je gostitelj večerov stand up komedije v ljubljanskem Siti teatru BTC in vedno bolj prodira na evropski trg z rednimi nastopi po Veliki Britaniji in Hrvaški, ter z gostovanji v evropskih prestolnicah. V začetku leta 2011 je Tin gostoval v oddaji Spet doma z Mariom, med televizijskimi oglasi v dvorani Cankarjevega doma zabaval povabljence na Viktorjih, ob koncu junija pa vodil prireditev Miss Slovenije 2011 v živo na TV Slovenija.

  Janez Usenik, Stand up komik, novinar POP TV-ja, idejni oče dobrodelnega muzikala Mož iz Manče in falirani pravnik. Dejaven je na odru Šentjakobskega gledališča, njegov humor pa lahko gledalci opazujejo tudi v novinarskih prispevkih, kjer zgodbe še tako resnih tem izpostavi s humorjem ali že kar satiro. Komik, ki sicer blesti tudi kot moderator dogodkov, svoj humor gradi na zgodbah in energiji očeta treh hčera. Na odru lahko končno pride do besede. Takrat očara tudi s humornimi glasbenimi priredbami, na njegove privlačne in komične interpretacije pa ni odporna niti poezija.

  Klemen Bučan je kariero v »šovbiznisu« začel z vlogo v filmu Tu pa tam. Za seboj ima že več kot 10 let nastopanja in več kot 500 stand up nastopov. Nastopal je tudi že na Hrvaškem in v Bosni, zaradi svoje sproščenosti za mikrofonom pa je zelo kot priljubljen povezovalec raznoraznih prireditev. Več kot  5 let je delal na radiu, svoj TV voditeljski krst je doživel na POP TV-ju v oddaji Bitka parov. Televizijsko kariero je nadaljeval s Talk Showom "Survivor - Na robu preživetja" in v športno-zabavni oddaji "Dan za trening", kjer se je poizkušal postaviti v čevlje vrhunskih športnikov.

  Željko Čakarević – Željkić & Željudin zase pravi, da je radijec po duši in izgledu. A ne dovolj, da ga pot pred leti ne bi zanesla tudi pred TV kamere (Juke Box, Tistega lepega popoldneva …). Postal je tudi voditelj enega prvih sodobnih jutranjih radijskih šovov v Sloveniji na radiu Ekspres v Ljubljani. Nazadnje pa smo ga lahko poslušali na radiu Center v vlogi voditelja jutranjega šova in v vlogi komičnega lika Željudina, ki je s svojimi odštekanimi klici spravljal v smeh poslušalce po vsej Sloveniji. Njegove posnetke na You Tubu si je ogledalo na 10-tisoče ljudi.

  Marina Orsag se je začela spogledovati s stand upom leta 2004. Mnogi trdijo, da je najboljša stand up komičarka na Hrvaškem. Po horoskopu je kozorog, v podznaku oven – dvojni rogovi ji nikakor ne dajo miru. Trenutno je direktorica (ona temu reče 'kanta za smeti') edinega hrvaškega stand up kluba »Studio Smijeha«, kjer tudi nastopa v rednem programu, na tematskih večerih ali na avtorskih solo nastopij »One woman Show«, »Da, to sam rekla« in »Metar i pol visine, sati i pol smijeha«. Neverjetna je, prepričajte se.

  Radomir Nestorović, Raša, je vse, samo urejena osebnost ne. Dela na tem, da bo morda nekoč diplomiral iz filozofije, zato veliko razmišlja o življenju. Cele noči dela življenjske načrte in cele dneve jih uspešno ne realizira. Zobe si umiva med lulanjem, da ne izgublja časa, potem pa izgubi tri ure s proučevanjem seksualnih navad puščavske voluharice. Čeprav priznava, da - kot Sokrat, ve, da nič ne ve (pa vendar s tem odgovorom ni položil nobenega izpita), ga vsa Srbija občuduje … in tako ga bo tudi Portorož.

  Nenad Stefanovski, Šilja, je mlad srbski komik, ki je v bistvu Makedonec. S trebuhom za kruhom je iz Skopja prišel v Srbijo in si prislužil - Kronovo bolezen. Ima veliko željo vsem povedati vse, kar mu roji po glavi, zato ga nastopanje na stand up odrih neskončno osrečuje. Prav tako ga pri njegovih nastopih izpolnjuje to, da mu ni treba plačati vstopnice. Upa, da bo kariero zaključil tako, da dobi nemške papirje.

 • Odlično je poskrbljeno tudi za otroke!

  Če rečete, naj izstrelimo destinacijo za družinske jesenske počitnice za vse okuse, rečemo: Portorož.

  Lepo vam bo, v priljubljenih LifeClass hotelih, bodisi v prenovljenih bazenih z morsko vodo bodisi v termalnem delu bazenov. A 'čista zmaga' je nova igralnica hotela Neptun (vstop tudi za goste drugih LC hotelov) – tukaj je končno zadoščeno otroški domišljiji.

  Animatorji vsak dan pripravljajo kulinarične in ustvarjalne delavnice ter vesele igrice v družbi maskot Mini-Ion:
  10.00 – 13.00       Mini-Ion ustvarja (ustvarjalne in art delavnice: izdelava štampiljk, ustvarjanje z jesenskimi listi, krompirjeve pošasti, kuharske delavnice ...)
  17.00 – 19.00       Mini-Ion se zabava (zabavne in družabne igre)

  Posebne delavnice:
  28. 10.                 Izdelava zmajev in vetrnic
  29. 10.                 Okraševanje buč
  30.10.                  Priprava kostumov za čarovniški ples
  31.10.                  Kuharska delavnica

  Povprašajte za družinske sobe in dodatno opremo za otroke v hotelu!

 • Paket "Hit stand up" v Portorožu vključuje

  Paket vključuje:

  · nastanitev v dvoposteljni ali družinski sobi
  · polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja)
  · brezplačen Wifi povsod v hotelu
  · 3 x vstopnica (za osebe nad 16 let) za festival smeha s priznanimi imeni, kot so: Boris Kobal, Martina Ipša, Tin Vodopivec …
  · miniklub v času predstave (20:30-22:00) - velja le za goste hotela
  · prost vstop v bazenski kompleks s termalnim pramorjem
  · prost vstop v bazenski kompleks z morsko vodo
  · prost vstop v fitnes v dopoldanskem času

 • Strokovnost in prijaznost

  Sončkovih svetovalcev

 • Garancija

  najnižje cene

 • Obročna plačila

  do 12 obrokov

 • Zadovoljstvo potnikov

  je na prvem mestu

Vaše mnenje šteje

Draga Sončkova družina,

ljubimo potovanja in lepote krajev, ki jih obiskujemo, a žal je trenutno treba tovrstne načrte malce preložiti. Zadnjih nekaj tednov smo bili priča mnogim odpovedim potovanj, letov, zaprtju hotelov … Verjamemo, da imate mnogi vprašanja in pomisleke. O aktualnem dogajanju vas bomo zato sproti obveščali na povezavi #OSTANISONČEK.

V podporo naporom oblasti za zajezitev okužb s Covid19, predvsem pa zaradi varovanja zdravja, smo se odločili do preklica zapreti vrata vseh poslovalnic. Za vas smo dosegljivi na dežurnem e-naslovu ostanisoncek@sonchek.com oz. na kontaktih, ki jih najdete na zgornji povezavi.

Verjamemo, da, tako kot mi, tudi vi pogrešate osebni stik, a žal nam trenutne razmere narekujejo drugačne poti komunikacije. Na tak način skupaj dejavno prispevamo k zagotovitvi varnega gibanja doma in po svetu. Slednji pa čaka tam zunaj, da se kmalu ponovno vrnemo - tokrat morda zaradi sedanje izkušnje še bolj hvaležni za potovalno svobodo in neskončne možnosti, ki jih ta ponuja.

Vse dobro vam želimo.
Vaš Sonček