Vedno za akcijo? Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 10.00–14.00
sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto
Loading...
02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 10.00–14.00
sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto
Nazaj

Kartica Diners ClubPotrebujete pomoč?

Pokličite nas

02 220 80 44

V času izrednih razmer do preklica:
 • pon–pet: 10.00–14.00
 • sobota: zaprto
 • nedelja, prazniki: zaprto
DANES Z VAMI

Karolina

Sončkovi svetovalci
vas pričakujemo v
klicnem centru.

Svetovalec
 • Ugodnosti za vse, ki si pridobite svojo prvo kartico Diners Club v Sončku

  DinersZa brezskrbno potovanje se opremite s kartico Diners Club in odločitev bomo pospremili z navdušujočima ugodnostma:

  - PRVO LETO BREZ ČLANARINE: prvo leto boste v vsestranskih ugodnostih kartice uživali povsem brezplačno. Velja za nove člane in članice ob prvi včlanitvi.
  - SONČKOV DARILNI BON V VREDNOSTI 40 €: bon za potovanja, s katerim si znižate ceno potovanja, potem pa preostanek plačate s kartico Diners Club.

  • * neobvezno polje; če ste glede pridobitve kartice Diners Club posvetovali v kateri od Sončkovih poslovalnic, prosimo, vnesite ime svetovalca oziroma poslovalnice

  Uporaba podatkov

  Vaša zasebnost je za nas izjemno pomembna, zato odgovornost za varovanje zbranih osebnih podatkov in preglednost glede njihove uporabe oziroma obdelave jemljemo zelo resno. Prav zaradi tega smo svojo politiko zasebnosti posodobili, tako da sedaj odraža tudi najnovejše spremembe evropske zakonodaje s področja varovanja osebnih podatkov. Oglejte si Pravilnik o zasebnosti.

  S klikom na gumb Pošlji soglašam, da Turistična agencija Sonček d.o.o. posreduje vnesene podatke podjetu Erste Card d.o.o. za namen pridobitve kartice Diners Club in s tem namenom Erste Card d.o.o. z menoj vzpostavi stik na navedeni telefonski številki oziroma elektronskem naslovu.
 • Na potovanje s kartico Diners Club

  Da bodo vaše počitnice s Turistično agencijo Sonček polne užitka in brez skrbi, smo vam pripravili nekaj potovalnih nasvetov.

  1. Poraba je pod kontrolo.
  Letalske vozovnice, druge prevoze, prenočišča, vodenje, zavarovanje in drugo rezervirajte pri nas v potovalni agenciji in se razbremenite morebitnega stresa ob načrtovanju in izvedbi potovanja. Čas in energijo raje porabite drugje, že pred potovanjem pa je modro vedeti tudi, kolikšni bodo njegovi okvirni stroški, da se izognete neprijetnim presenečenjem. S kartico Diners Club jih plačajte že pred odhodom, lahko tudi na do 12 obrokov. Tako vam bo ostalo več sredstev za dodatno razvajanje in kakšen poseben spominek s poti.

  2. Na prvem mestu je udobje.
  Nenavadno, ampak veliko popotnikov trdi, da je najbolj utrudljivi del poti čakanje na letališčih.
  Vi takih težav nimate, saj lahko s svojo kartico Diners Club brezplačno* vstopate v več kot 800 letaliških salonov po svetu in izkoristite njihovo ponudbo. Ta vključuje udobno namestitev, osvežitev s pijačami in prigrizki, brezplačno internetno povezavo in časopise.

  3. Dobrodošli povsod.
  Vašo kartico Diners Club sprejemajo na 30 milijonih prodajnih mest v 185 državah. Dobrodošla je tudi na prodajnih mestih, označenih z znakom Discover. To velja tudi za spletne nakupe, kar je še posebnega pomena za spletne trgovce iz ZDA, ki sicer svojega blaga ne dostavljajo zunaj te države. Storitev Diners Club Shipping omogoča podjetje MyUS. S svojo kartico Diners Club lahko na obroke nakupujete tudi v tujini.

  4. Dvigovanje gotovine
  Čeprav je kartica Diners Cluba namenjena predvsem brezgotovinskemu poslovanju, vas tudi v posebnih situacijah ne razočara.
  Kadar potrebujete gotovino, vas iz zagate rešijo bankomati in ponudniki gotovinskih izplačil v več kot 100 državah po svetu.
  Seznam bankomatov najdete na spletni strani www.dinersclub.si, na njej pa so vam na voljo tudi druge informacije.

  5. Kupujte na obroke tudi v tujini.
  Obleka, ki vam pristaja kot ulita, salonarji, ki ste jih videli v zadnjem Vogueu, biserna ogrlica, ki vas spominja na mamino. Kolikokrat ste med brezskrbnim pohajkovanjem po tujih krajih naleteli na predmet poželenja, pa si ga zaradi limita in drugih izdatkov na poti niste mogli privoščiti? Enako velja tudi za nakupe na spletu.
  S kartico Diners Club teh zagat zdaj ni več, saj vam omogoča nakup na do 12 obrokov tudi v tujini.
  Postopek je preprost. Pred odhodom se prepričajte, ali imate aktivirano storitev Nakupi na obroke in kolikšen je vaš kreditni limit. Največ tri dni po opravljenem nakupu nam sporočite svoje ime in priimek, datum rojstva, zadnje štiri številke svoje kartice, datum in uro nakupa, prodajno mesto, znesek nakupa, ki mora biti najmanj 100 evrov, in število obrokov (najmanj 2, največ 12 obrokov). Te podatke nam lahko posredujete na naslov Erste Card, d. o. o., Dunajska c. 129, 1000 Ljubljana, na e-naslov obroki.tujina@erstecard.si, s SMS-obvestilom na 070 355 255 ali z zahtevkom na spletni strani www.dinersclub.si, zavihek Ugodnosti. Tudi za nakupe na obroke ni več meja, zakaj bi si jih postavljali vi.

  6. Pomembna je tudi varnost.
  Ob vsaki uporabi svoje kartice Diners Club lahko prejmete SMS-sporočilo o višini in mestu nakupa. Odlična informacija, ki je hkrati tudi varovalka ob morebitni zlorabi vaše kartice. Če pridete v takšno situacijo, nemudoma pokličite avtorizacijski center Erste Carda na 01 5617 913, da bodo ustrezno ukrepali.

 • Strokovnost in prijaznost

  Sončkovih svetovalcev

 • Obročna plačila

  do 12 obrokov

 • Garancija

  najnižje cene

 • Zadovoljstvo potnikov

  je na prvem mestu

Vaše mnenje šteje

Draga Sončkova družina,

ljubimo potovanja in lepote krajev, ki jih obiskujemo, a žal je trenutno treba tovrstne načrte malce preložiti. Zadnjih nekaj tednov smo bili priča mnogim odpovedim potovanj, letov, zaprtju hotelov … Verjamemo, da imate mnogi vprašanja in pomisleke. O aktualnem dogajanju vas bomo zato sproti obveščali na povezavi #OSTANISONČEK.

V podporo naporom oblasti za zajezitev okužb s Covid19, predvsem pa zaradi varovanja zdravja, smo se odločili do preklica zapreti vrata vseh poslovalnic. Za vas smo dosegljivi na dežurnem e-naslovu ostanisoncek@sonchek.com oz. na kontaktih, ki jih najdete na zgornji povezavi.

Verjamemo, da, tako kot mi, tudi vi pogrešate osebni stik, a žal nam trenutne razmere narekujejo drugačne poti komunikacije. Na tak način skupaj dejavno prispevamo k zagotovitvi varnega gibanja doma in po svetu. Slednji pa čaka tam zunaj, da se kmalu ponovno vrnemo - tokrat morda zaradi sedanje izkušnje še bolj hvaležni za potovalno svobodo in neskončne možnosti, ki jih ta ponuja.

Vse dobro vam želimo.
Vaš Sonček