Vedno za akcijo? Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 9.00–19.00
sobota: 9.00–15.00
nedelja, prazniki: zaprto
Loading...
02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 9.00–19.00
sobota: 9.00–15.00
nedelja, prazniki: zaprto
Nazaj

Storitve in kontakt

 • Neprecenljivi nasveti izkušene svetovne popotnice

  Mastercard kartica je že velikokrat obkrožila svet v spremstvu popotnikov, poslovnežev in dopustnikov, zato smo vam na enem mestu pripravili nasvete glede brezgotovinskega plačevanja na www.mastercard.si.

  Zakaj je Mastercard kartica tako priljubljena pri popotnikih?

  Ne potrebujete menjalnic. Plačilna kartica nudi možnost enostavnega plačevanja in odpravi potrebo po iskanju menjalnic.

  Nudi varnost. Z Mastercard plačilno kartico ne potrebujete več pri sebi večje količine tuje valute in tako enostavno zmanjšate možnost za krajo ali izgubo gotovine.

  Preprosta in varna. Potovanje z Mastercard kartico postane enostavno, saj jo je preprosto uporabljati na bankomatih ali v trgovinah.

  Sprejeta je po vsem svetu. Z Mastercard kartico lahko plačujete na več kot 32 milijonih plačilnih mest in dvigujete gotovino na več kot milijon bankomatih po vsem svetu.

  Pregled porabe. Potrdila o plačilu vam dajejo jasen nadzor nad vašo porabo v tujini.

  MasterCard

 • Obročna plačila

  do 12 obrokov

 • Garancija

  najnižje cene

 • Strokovnost in prijaznost

  Sončkovih svetovalcev

 • Zadovoljstvo potnikov

  je na prvem mestu

Vaše mnenje šteje

Draga Sončkova družina,

ljubimo potovanja in lepote krajev, ki jih obiskujemo, a žal je trenutno treba tovrstne načrte malce preložiti. Zadnjih nekaj tednov smo bili priča mnogim odpovedim potovanj, letov, zaprtju hotelov … Verjamemo, da imate mnogi vprašanja in pomisleke. O aktualnem dogajanju vas bomo zato sproti obveščali na povezavi #OSTANISONČEK.

V podporo naporom oblasti za zajezitev okužb s Covid19, predvsem pa zaradi varovanja zdravja, smo se odločili do preklica zapreti vrata vseh poslovalnic. Za vas smo dosegljivi na dežurnem e-naslovu ostanisoncek@sonchek.com oz. na kontaktih, ki jih najdete na zgornji povezavi.

Verjamemo, da, tako kot mi, tudi vi pogrešate osebni stik, a žal nam trenutne razmere narekujejo drugačne poti komunikacije. Na tak način skupaj dejavno prispevamo k zagotovitvi varnega gibanja doma in po svetu. Slednji pa čaka tam zunaj, da se kmalu ponovno vrnemo - tokrat morda zaradi sedanje izkušnje še bolj hvaležni za potovalno svobodo in neskončne možnosti, ki jih ta ponuja.

Vse dobro vam želimo.
Vaš Sonček