Vedno za akcijo? Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 8.00–21.00
sob–ned: 9.00–17.00
Loading...
02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 8.00–21.00
sob–ned: 9.00–17.00
Nazaj

Bioterapije v Rimskih termahPotrebujete pomoč?

Pokličite nas

02 220 80 22

 • pon–pet: 8.00–21.00
 • sob–ned: 9.00–17.00
 • prazniki: 9.00–17.00
DANES Z VAMI

Polonca

Sončkovi svetovalci
vas pričakujemo v
klicnem centru.

Svetovalec
 • Rezervacije: hotelsko bivanje in bioterapije

 • Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®

  Bioenergija. Različne kulture širom sveta jo poznajo že tisočletja, le poimenujejo jo z različnimi imeni – chi, prana, življenjska energija. Ta univerzalna energija napaja in vdihuje življenje ter blagodejno vpliva na imunski sistem.

  Čeravno je Zdenko Domančić utemeljitelj Bioterapije po metodi Zdenka Domančića®, pravi, da metoda ni »njegova«, temveč večna dediščina človeške rase. Prepričan je, da je znanje tolikšnih razsežnosti in takšnega pomena potrebno deliti s skupnostjo. V času svojega delovanja je Zdenko Domančić pomagal 1,3 milijona posameznikom, ki so jih pestile različne tegobe. Pod njegovim vodstvom se je izobrazilo mnogo terapevtov, ki pridobljeno znanje po zaprisegi kodeksa vztrajno prenašajo naprej.

  Gre za metodo "polaganja rok", pri kateri so bioterapevti pravzaprav kanali oziroma oddajniki, ki dajejo in prenašajo univerzalno energijo na posameznika z namenom, da izboljšajo njegovo počutje.

  Več o Bioterapiji po metodi Zdenka Domančića® preberite tukaj.

 • Bioterapevtski paket v Rimskih termah

  Bioterapije se odvijajo od četrtka do sobote dopoldan in popoldan, v petek, v nedeljo pa dopoldan. Kontakti za informacije in pojasnila o terapijah, so vam na voljo tukaj. Sicer pa velja, da ste z rezervacijo »Bioterapevtskega paketa v Rimskih termah« v Sončku avtomatsko prijavljeni na bioterapije, vendar pa morate ob rezervaciji sporočiti, koliko oseb iz sobe bo terapije dejansko obiskovalo.
  Vaš prispevek za zahvalo terapevtom se odda zadnji dan terapij neposredno v dvorani, kjer se terapije izvajajo (višino prispevka določite sami).

  »Bioterapevtski paket v Rimskih termah« vključuje:
  * rezervacija mesta na 4 bioterapijah
  * 3 polpenzioni na osebo v dvoposteljni sobi (četrtek–nedelja)
  * samopostrežni zajtrk in večerja
  * brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
  * prost vstop v bazenski kompleks
  * brezplačen vstop v fitnes
  * brezplačna uporaba kopalnega plašča in copat
  * brezplačno hotelsko parkirišče in garaža

 • O utemeljitelju metode, Zdenku Domančiću

  Popotnik svetovnega kova, nekdaj mlad vedoželjnež, danes pa mojster in guru bioterapije, je znanje o univerzalni energiji črpal iz preštevilnih modrosti, za katere sam pravi, da jih je že skoraj prekril prah. Svoje razumevanje sveta je osnoval na podlagi študija filozofije in religije, bogato znanje pa pridobil z branjem knjig – tudi takih, zapisanih v jezikih, ki jih danes ne govori nihče več, z obiskovanjem krajev širom sveta in navezovanjem stikov s tistimi ljudmi, ki so posedovali že skoraj pozabljeno  vèdenje. Znanje starodavnih ljudstev, ki se je ohranilo nekje na robovih civilizacije, je združil in utemeljil v metodi, imenovani Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®.

  Že Aristotel je rekel, da je roka organ nad organi, orodje nad orodji. Dejstvo je, da svet okoli sebe najprej spoznavamo z roko – se s kom rokujemo, se dotikamo in tako spoznavamo okolico, z roko se branimo in tolažimo. Zdenko Domančić je na podlagi dolgoletnega preučevanja in preizkusov prišel do spoznanja, kaj življenjska osnova sploh je in kaj se z njo sme in ne sme početi. Metoda, s pomočjo katere prenaša energijo na človeka, dokler se le-ta ne počuti bolje, ima tisočletno tradicijo. Njene rezultate in pozitivne učinke pa priznavajo tudi številni domači in tuji znanstveni inštituti.

  Čeravno je Zdenko Domančić utemeljitelj Bioterapije po metodi Zdenka Domančića®, pravi, da metoda ni »njegova«, temveč večna dediščina človeške rase. Prepričan je namreč, da je znanje tolikšnih razsežnosti in takšnega pomena potrebno deliti s skupnostjo.

  V času svojega delovanja je Zdenko Domančić pomagal 1,3 milijona  posameznikom, ki so jih pestile različne tegobe. Pod njegovim vodstvom se je izobrazilo mnogo terapevtov, ki pridobljeno znanje po zaprisegi kodeksa vztrajno prenašajo naprej.

 • Zadovoljstvo potnikov

  je na prvem mestu

 • Garancija

  najnižje cene

 • Obročna plačila

  do 12 obrokov

 • Strokovnost in prijaznost

  Sončkovih svetovalcev

Vaše mnenje šteje
NE, hvala