Vedno za akcijo? Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 8.00–21.00
sob–ned: 9.00–17.00
Loading...
02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 8.00–21.00
sob–ned: 9.00–17.00
Nazaj

Bioterapije v PortorožuPotrebujete pomoč?

Pokličite nas

02 22 080 44

 • pon–pet: 8.00–21.00
 • sob–ned: 9.00–17.00
 • prazniki: 9.00–17.00
TA TRENUTEK

SANJAMO O POČITNICAH.

Sončki nabiramo moči
za nov delovni dan.
Z vami bomo spet zjutraj.

Svetovalec
 • Rezervacije: hotelsko bivanje in bioterapije

 • Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®

  Bioenergija. Različne kulture širom sveta jo poznajo že tisočletja, le poimenujejo jo z različnimi imeni – chi, prana, življenjska energija. Ta univerzalna energija napaja in vdihuje življenje ter blagodejno vpliva na imunski sistem.

  Čeravno je Zdenko Domančić utemeljitelj Bioterapije po metodi Zdenka Domančića®, pravi, da metoda ni »njegova«, temveč večna dediščina človeške rase. Prepričan je, da je znanje tolikšnih razsežnosti in takšnega pomena potrebno deliti s skupnostjo. V času svojega delovanja je Zdenko Domančić pomagal 1,3 milijona posameznikom, ki so jih pestile različne tegobe. Pod njegovim vodstvom se je izobrazilo mnogo terapevtov, ki pridobljeno znanje po zaprisegi kodeksa vztrajno prenašajo naprej.

  Gre za metodo "polaganja rok", pri kateri so bioterapevti pravzaprav kanali oziroma oddajniki, ki dajejo in prenašajo univerzalno energijo na posameznika z namenom, da izboljšajo njegovo počutje.

  Več o Bioterapiji po metodi Zdenka Domančića® preberite tukaj.

 • O utemeljitelju metode, Zdenku Domančiću

  Popotnik svetovnega kova, nekdaj mlad vedoželjnež, danes pa mojster in guru bioterapije, je znanje o univerzalni energiji črpal iz preštevilnih modrosti, za katere sam pravi, da jih je že skoraj prekril prah. Svoje razumevanje sveta je osnoval na podlagi študija filozofije in religije, bogato znanje pa pridobil z branjem knjig – tudi takih, zapisanih v jezikih, ki jih danes ne govori nihče več, z obiskovanjem krajev širom sveta in navezovanjem stikov s tistimi ljudmi, ki so posedovali že skoraj pozabljeno  vèdenje. Znanje starodavnih ljudstev, ki se je ohranilo nekje na robovih civilizacije, je združil in utemeljil v metodi, imenovani Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®.

  Že Aristotel je rekel, da je roka organ nad organi, orodje nad orodji. Dejstvo je, da svet okoli sebe najprej spoznavamo z roko – se s kom rokujemo, se dotikamo in tako spoznavamo okolico, z roko se branimo in tolažimo. Zdenko Domančić je na podlagi dolgoletnega preučevanja in preizkusov prišel do spoznanja, kaj življenjska osnova sploh je in kaj se z njo sme in ne sme početi. Metoda, s pomočjo katere prenaša energijo na človeka, dokler se le-ta ne počuti bolje, ima tisočletno tradicijo. Njene rezultate in pozitivne učinke pa priznavajo tudi številni domači in tuji znanstveni inštituti.

  Čeravno je Zdenko Domančić utemeljitelj Bioterapije po metodi Zdenka Domančića®, pravi, da metoda ni »njegova«, temveč večna dediščina človeške rase. Prepričan je namreč, da je znanje tolikšnih razsežnosti in takšnega pomena potrebno deliti s skupnostjo.

  V času svojega delovanja je Zdenko Domančić pomagal 1,3 milijona  posameznikom, ki so jih pestile različne tegobe. Pod njegovim vodstvom se je izobrazilo mnogo terapevtov, ki pridobljeno znanje po zaprisegi kodeksa vztrajno prenašajo naprej.

 • Naš gostitelj: LifeClass hoteli Portorož

  Resort LifeClass ****, Hotel Apollo ****, Grand Hotel Portorož ****s, Portorož

  Hoteli LifeClass se nahajajo v osrčju Portoroža in jih sestavljajo 4* hoteli Neptun, Apollo, Riviera in Mirna. Tukaj še je Grand Hotel Portorož 4*sup in 5* Mind Hotel Slovenija.

  Obiščite katerega izmed 7 centrov dobrega počutja v Termah & Wellnessu LifeClass, s katerimi predstavljajo najcelovitejšo termalno, zdravstveno in wellness ponudbo v Evropi. Prepustite se različnim vodnim masažam, privoščite katero izmed savn ali pa se potopite v pravi eliksir življenja, ki ga boste našli v bazenskem kompleksu s Pramorjem. Smo omenili nov bazenski kompleks SeaSpa z morsko vodo med hoteloma Riviera in Slovenija?  Ob številnih dejavnostih na prostem ki jih ponuja slovenska Istra, vam tukaj zagotovo ne bo dolgčas. Ljubitelji dolgih sprehodov se boste razveselili 3 km oddaljenega idiličnega Pirana.

  Nastanjeni boste v standardno dvoposteljno sobo. Vse sobe imajo klimatsko napravo, LCD TV, minibar in brezplačen WiFi. Zunanje parkirišče in garažna hiša se doplačata.

  V Hotelih LifeClass temeljijo vsi obroki na mediteranski hrani in izdelkih lokalne pridelave. Gastronomski mojstri bodo spretno zavrteli kuhalnice in vam v samopostrežnih restavracijah postregli vrhunske in zdrave kulinarične kreacije.

  Bazeni in wellness
  Brezplačna uporaba obeh bazenskih kompleksov: z ogrevano morsko vodo (dostop iz hotelov Slovenija in Riviera) in s termalnim Pramorjem (neposredno povezani s hoteli Apollo, Neptun, Mirna in GH Portorož).
  Bazeni s termalnim Pramorjem oz. 42.000 let starim morjem so edinstveni v tem delu Evrope. Bazenski kompleks se razteza na 2000 m², od tega je 700 m² vodnih površin in obsega: plavalni bazen, veliki počivalni bazen, otroški bazen, dva whirlpoola, sončno teraso z razgledom na Portorož in Piranski zaliv. Gostom so na voljo vodni topovi, podvodni masažni ležalniki, podvodne masažne klopi in topli vrelci. Temperature vode 30–31 °C, whirlpool 36 °C.
  Bazenski kompleks z morsko vodo se razprostira na preko 1500 m², od tega 650 m² vodne površine in obsega: 2 notranja bazena, 2 masažna bazenčka, otroški bazen, zunanji bazen na sončni terasi, finsko savno. Temperature vode 30–31 °C.
  Terme & Wellness LifeClass imajo skupaj z bazenskimi kompleksi kar 7 centrov dobrega počutja, s katerimi predstavljajo najcelovitejšo termalno, zdravstveno in wellness ponudbo v Evropi: Thalasso Center, Shakti – Ayurveda Center, Center celostnega pomlajevanja in rehabilitacije, fitnes, Savna Park Wai Thai Center.

  Samopostrežni obroki z možnostjo ayurvedske in mediteranske dietne prehrane bodo navdušili vaše oči, kaj šele vaše brbončice. Pa saj to ni nič nenavadnega, tukaj se namreč sredozemska kuhinja spoji z istrsko in doda enkratne, zdrave in bogate sestavine domače okolice.

 • Bioterapevtski paket v Portorožu

  Bioterapije se odvijajo v četrtek popoldan, v petek in soboto dopoldan in popoldan ter v nedeljo dopoldan v dvorani v Grand Hotelu Portorož. Termini se dodelijo ob sprejemu oziroma na dan prihoda v hotel. Kontakti za informacije in pojasnila o terapijah, so vam na voljo tukaj. Sicer pa velja, da ste z rezervacijo »Bioterapevtskega paketa v Portorožu« v Sončku avtomatsko prijavljeni na bioterapije. Prostovoljni prispevki zahvale terapevtom se oddajo zadnji dan terapij neposredno v dvorani, kjer se terapije izvajajo.

  »Bioterapevtski paket v Portorožu« vključuje:
  · 4 bioterapije
  · 3 polpenzione na osebo v dvoposteljni sobi (četrtek–nedelja)
  · samopostrežni zajtrk in večerjo
  · brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
  · prost vstop v bazenski kompleks s termalnim Pramorjem
  · prost vstop v bazenski kompleks z morsko vodo
  · prost vstop v fitnes v dopoldanskem času
  · prost vstop v igralna salona Riviera in Grand Casino Portorož

  • Garancija

   najnižje cene

  • Obročna plačila

   do 12 obrokov

  • Zadovoljstvo potnikov

   je na prvem mestu

  • Strokovnost in prijaznost

   Sončkovih svetovalcev