Vedno za akcijo? Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 8.00–21.00
sob–ned: 9.00–17.00
Loading...
02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 8.00–21.00
sob–ned: 9.00–17.00
Nazaj

BioterapijePotrebujete pomoč?

Pokličite nas

02 22 080 44

 • pon–pet: 8.00–21.00
 • sob–ned: 9.00–17.00
 • prazniki: 9.00–17.00
TA TRENUTEK

SANJAMO O POČITNICAH.

Sončki nabiramo moči
za nov delovni dan.
Z vami bomo spet zjutraj.

Svetovalec
 • Rezervacije: hotelsko bivanje in bioterapije

 • Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®

  Bioenergija. Različne kulture širom sveta jo poznajo že tisočletja, le poimenujejo jo z različnimi imeni – chi, prana, življenjska energija. Ta univerzalna energija napaja in vdihuje življenje ter blagodejno vpliva na imunski sistem.

  Čeravno je Zdenko Domančić utemeljitelj Bioterapije po metodi Zdenka Domančića®, pravi, da metoda ni »njegova«, temveč večna dediščina človeške rase. Prepričan je, da je znanje tolikšnih razsežnosti in takšnega pomena potrebno deliti s skupnostjo. V času svojega delovanja je Zdenko Domančić pomagal 1,3 milijona posameznikom, ki so jih pestile različne tegobe. Pod njegovim vodstvom se je izobrazilo mnogo terapevtov, ki pridobljeno znanje po zaprisegi kodeksa vztrajno prenašajo naprej.

  Gre za metodo "polaganja rok", pri kateri so bioterapevti pravzaprav kanali oziroma oddajniki, ki dajejo in prenašajo univerzalno energijo na posameznika z namenom, da izboljšajo njegovo počutje.

  Več o Bioterapiji po metodi Zdenka Domančića® preberite tukaj.

 • O utemeljitelju metode, Zdenku Domančiću

  Popotnik svetovnega kova, nekdaj mlad vedoželjnež, danes pa mojster in guru bioterapije, je znanje o univerzalni energiji črpal iz preštevilnih modrosti, za katere sam pravi, da jih je že skoraj prekril prah. Svoje razumevanje sveta je osnoval na podlagi študija filozofije in religije, bogato znanje pa pridobil z branjem knjig – tudi takih, zapisanih v jezikih, ki jih danes ne govori nihče več, z obiskovanjem krajev širom sveta in navezovanjem stikov s tistimi ljudmi, ki so posedovali že skoraj pozabljeno  vèdenje. Znanje starodavnih ljudstev, ki se je ohranilo nekje na robovih civilizacije, je združil in utemeljil v metodi, imenovani Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®.

  Že Aristotel je rekel, da je roka organ nad organi, orodje nad orodji. Dejstvo je, da svet okoli sebe najprej spoznavamo z roko – se s kom rokujemo, se dotikamo in tako spoznavamo okolico, z roko se branimo in tolažimo. Zdenko Domančić je na podlagi dolgoletnega preučevanja in preizkusov prišel do spoznanja, kaj življenjska osnova sploh je in kaj se z njo sme in ne sme početi. Metoda, s pomočjo katere prenaša energijo na človeka, dokler se le-ta ne počuti bolje, ima tisočletno tradicijo. Njene rezultate in pozitivne učinke pa priznavajo tudi številni domači in tuji znanstveni inštituti.

  Čeravno je Zdenko Domančić utemeljitelj Bioterapije po metodi Zdenka Domančića®, pravi, da metoda ni »njegova«, temveč večna dediščina človeške rase. Prepričan je namreč, da je znanje tolikšnih razsežnosti in takšnega pomena potrebno deliti s skupnostjo.

  V času svojega delovanja je Zdenko Domančić pomagal 1,3 milijona  posameznikom, ki so jih pestile različne tegobe. Pod njegovim vodstvom se je izobrazilo mnogo terapevtov, ki pridobljeno znanje po zaprisegi kodeksa vztrajno prenašajo naprej.

 • Naš gostitelj: Rimske terme

  Hoteli Rimski dvor ****, Zdraviliški Dvor ****, Sofijin dvor ****
  Rimske terme, Rimske Toplice

  Hotelski kompleks, ki obsega hotele Rimski dvor, Sofijin dvor in Zdraviliški dvor, leži ob gozdu, v osrčju Rimskih Toplic in ima lep pogled na Savinjo.

  Okolica ponuja veliko zanimivih izletov (Celje z gradom, Celjska koča, Aškerčevina, Rudarski muzej Velenje …). Tudi Rimske Toplice imajo bogato zgodovino, predvsem kot zdraviliški kraj. V preteklosti so se tukaj zdravili in počitnikovali Vuk Karadžić, cesar Ferdinand, nadvojvoda Janez, princesa Viktorija, Napoleonova sestra, princesa Murat in številni drugi. Sodobne terme so znova odprle svoja vrata marca 2011.

  Predajte se užitkom v zdravilni vodi iz globin Amalijinega in Rimskega vrelca – tukajšnja akrotermalna voda naj bi bila ena najbogatejših v Sloveniji. V wellness centru uživajte v slogu starih Rimljanov, saj so bazeni zasnovani po vzoru rimskih kopališč. Svoj notranji mir lahko najdete v Deželi savn Varinia, po savnanju pa se predajte še pilingu, knajpanju, starodavnim kopelim in programom za nego telesa.

  V centralnem hotelu Rimski dvor je 68 sodobno opremljenih sob in suit, v hotelu Zdraviliški dvor je 76 sob, v hotelu Sofijin dvor pa 43 sodobno opremljenih sob in suit. Vse sobe so klimatizirane in opremljene z LCD TV, minibarom in brezplačnim WiFi-jem.

  V Restavraciji cesarja Ferdinanda boste deležni bogate ponudbe samopostrežnega bifeja. Če vam čez dan ponagaja lahkota, obiščite À la carte restavracijo Sofija, kjer vam bodo ponudili lokalne dobrote, za nameček pa si v Kavarni princese Viktorije privoščite kozarček rimskega vina malzum.

  Bazeni in wellness
  Za vodne užitke je na voljo 450 m² vodnih površin v stilu izvirnih rimskih kopališč: notranji bazen (32 °C), 4 notranji masažni bazeni (34 °C), zunanji panoramski bazen (32 °C), 3 zunanji masažni bazeni (34 °C) – vsi so odprti vse leto.

  Wellness center Amalija obsega Deželo savn Varinia (finska, rimska, infra, turška savna), fitnes center, kozmetični center in Historični del vodnih nimf (starodavne kopeli);  Medicinski center Valetuda, Kavarna princese Viktorije, muzej, Restavracija cesarja Ferdinanda, À la carte restavracija Sofija, Konferenčni center, pitnik termalne vode.

 • Bioterapevtski paket v Rimskih termah

  Bioterapije se odvijajo v četrtek popoldan, v petek in soboto dopoldan in popoldan ter v nedeljo dopoldan. Termini se dodelijo ob sprejemu oziroma na dan prihoda v hotel. Kontakti za informacije in pojasnila o terapijah, so vam na voljo tukaj. Sicer pa velja, da ste z rezervacijo »Bioterapevtskega paketa v Rimskih termah« v Sončku avtomatsko prijavljeni na bioterapije. Prostovoljni prispevki zahvale terapevtom se oddajo zadnji dan terapij neposredno v dvorani, kjer se terapije izvajajo.

  »Bioterapevtski paket v Rimskih termah« vključuje:
  * 4 bioterapije
  * 3 polpenzioni na osebo v dvoposteljni sobi (četrtek–nedelja)
  * samopostrežni zajtrk in večerja
  * brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
  * prost vstop v bazenski kompleks
  * brezplačen vstop v fitnes
  * brezplačna uporaba kopalnega plašča in copat
  * brezplačno hotelsko parkirišče in garaža

 • Želite postati terapevt po metodi Zdenka Domančića®?

  Vsak zdrav človek lahko postane bioterapevt po metodi Zdenka Domančića®. Morda bo to ena vaših najboljših naložb v življenju, saj je pomoč ljudem najlepše poslanstvo na svetu. Zdenko Domančić nesebično deli svoje bogato znanje, pridobljeno z leti raziskovanj, s širšo javnostjo. Pravi, da bi morala imeti vsaka družina enega terapevta, ki bi skrbel za svoje najbližje.

  Vas zanima več o Tečaju I?
  Obrnite se na Matijo Mernika:

  T: +386 (0) 40 190 260
  E: info@mernik.org

 • Garancija

  najnižje cene

 • Strokovnost in prijaznost

  Sončkovih svetovalcev

 • Obročna plačila

  do 12 obrokov

 • Zadovoljstvo potnikov

  je na prvem mestu