Vedno za akcijo? Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 8.00–21.00
sob–ned: 9.00–17.00
Loading...
02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 8.00–21.00
sob–ned: 9.00–17.00
Nazaj

Počutim se zelenoPotrebujete pomoč?

Pokličite nas

02 22 080 44

 • pon–pet: 8.00–21.00
 • sob–ned: 9.00–17.00
 • prazniki: 9.00–17.00
TA TRENUTEK

SANJAMO O POČITNICAH.

Sončki nabiramo moči
za nov delovni dan.
Z vami bomo spet zjutraj.

Svetovalec
 • Naše darilo ob rezervaciji: Počutim se zeleno

 • Naša gostitelja: hotel Bellevue **** in hotel Arena ****, Mariborsko Pohorje

  Mariborsko Pohorje
  Pohorje leži v severovzhodni Sloveniji in obsega približno 1000 km2. Osrčje Pohorja predstavlja planotast svet š številnimi barji. Pohorje v poletnih mesecih ponuja veliko rekreacije in sprostitve v naravi. Na Pohorju in pod njim pa lahko preizkusite pestro ponudbo restavracij in lokalov.
  Pohorci prisegajo na svojo kulinariko. Začnejo z borovničevcem iz svojega gozda, za predjed pa narežejo svinjsko pohorsko bunko, ki jo dimijo in sušijo na gorskem zraku. Sledi pohorski lonec, v katerem morajo plavati vsaj tri vrste mesa, nekaj zelenjave, kaše in krompirja ter pohorskih jurčkov. Za lahko večerjo pa skuhajo olbič ali pohorske žgance, ki jih prelijejo z mlekom.
  Mariborsko Pohorje se ponaša tudi z lepimi in udobnimi hoteli ter različnimi kočami. Med njimi najdemo tudi Hotel Bellevue in Hotel Arena.

  Hotel Bellevue ****
  Na nadmorski višini 1050 m, prav na vrhu Mariborskega Pohorja, tik ob zgornji postaji gondolske Vzpenjače, je svoj dom našel hotel Bellevue. Z gondolo prispete zgolj v 10 minutah na rob mesta, v center katerega vozi tudi redna avtobusna linija številka 6.
  Na terasi z lepim razgledom na mesto in okolico ter v objemu tišine gostih gozdov se zares uživa.
  V okviru gorskega wellness centra Bellevue boste našli ležerno sprostitev v bazenu, razvajajoče tretmaje, dišeče masaže in energijo kopeli, ki bodo ogrele vaše kosti.
  Hotel razpolaga z 42 sodobnimi sobami z možnostjo dodatnega ležišča za dva otroka. Opremljene so s sat. TV, minibarom, na voljo pa je še brezplačen WiFi.
  V samopostrežni restavraciji bo pripravljena domača hrana še bolj privlačna, saj so recepture nekaterih starih domačih jedi začinili z izvirnostjo sodobnega časa.

  Hotel Arena ****
  Hotel Arena je umeščen v idilično okolje ob vznožju Mariborskega Pohorja, v neposredni bližini smučišča.
  Zaradi bližine centra mesta je hotel idealen za raziskovanje in sprehod skozi staro jedro. Na koncu pa se le sprostite na veliki sončni terasi hotela. Skozi slogan »Udobje v naravi« hotel nudi sprostitev v osrčju narave in pogled na neokrnjene pohorske gozdove, s čimer ima najbrž eno najlepših leg.
  Hotelski wellness izvaja programe za nego obraza in telesa, zato ste sem vabljeni vsi, ki bi želeli poskrbeti za svoje telo.
  Hotel ima 59 sob, ki se delijo na standard v starejšem delu hotela in superior v novejšem delu. Slednje skoraj vse ponujajo balkon s pogledom na Snežni stadion ali na Maribor. Vse sobe so svetle in opremljene s klimatsko napravo, LCD TV, minibarom, na voljo tudi brezplačen WiFi.
  V hotelski samopostrežni restavraciji boste navdušeni nad okusno pripravljenimi jedmi, začinjenimi z domačimi začimbami.

 • Droben tisk na veliko

  Plača 1, potujeta 2 za rezervacije od 7.5. do 31.7.2018: cena paketa z dvema polpenzionoma v hotelu Bellevue **** (na Mariborskem Pohorju) ali v hotelu Arena **** (ob vznožju Pohorja) znaša 109,99 € za eno osebo, spremljevalna oseba v dvoposteljni sobi biva brezplačno.

  Paket lahko izkoristite v terminu 1.6.–30.9.2018.

  Rezervacijo izvršite najkasneje do 15.9.2018 na prodajnem mestu, kjer ste rezervirali svoje počitnice.

  Vrednostni boni se med seboj ne seštevajo, unovčitev dveh ali več vrednostnih bonov hkrati ni možna, prav tako jih ni možno kombinirati pri podaljšanju bivanja (eno bivanje = en vrednostni bon).

  Turistična pristojbina se plača na recepciji hotela, prijavnina 18 € pa v agenciji ob rezervaciji termina.

  Akcijska ponudba velja samo v primeru bivanja dveh oseb, v primeru bivanja ene osebe je cena ista (109,99 €).

  Polpenzion za podaljšano bivanje znaša 54,99 € za dve osebi.

  Plačilo za otroka do 14 let: 10 €/dan.

  V ceno sta vključena 2 polpenziona ter en vstop za 2 osebi na poletno termalno riviero hotela Habakuk (vstop v savno z doplačilom). 

  Priporočamo, da z rezervacijo pohitite, ker so kapacitete omejene, ponudba velja do zapolnitve prostih mest v posameznem terminu.

  Darilo ni izplačljivo ali prenosljivo ter ga ni mogoče unovčiti za drug aranžma.

 • Obročna plačila

  do 12 obrokov

 • Strokovnost in prijaznost

  Sončkovih svetovalcev

 • Zadovoljstvo potnikov

  je na prvem mestu

 • Garancija

  najnižje cene

Vaše mnenje šteje
NE, hvala
NE, hvala