Vedno za akcijo? Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 8.00–21.00
sob–ned: 9.00–17.00
Loading...
02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 8.00–21.00
sob–ned: 9.00–17.00
Nazaj

Počutim se modroPotrebujete pomoč?

Pokličite nas

02 220 80 44

 • pon–pet: 8.00–21.00
 • sob–ned: 9.00–17.00
 • prazniki: 9.00–17.00
DANES Z VAMI

Tina

Sončkovi svetovalci
vas pričakujemo v
klicnem centru.

Svetovalec
 • Ekskluzivno povabilo ob rezervaciji: Počutim se modro

 • Naš gostitelj: Terme 3000, Prekmurska vas Ajda

  Moravske Toplice

  Moravske Toplice ležijo na skrajnem severovzhodu Slovenije, kjer se ravninski del prelevi v gričevnat svet.
  Lahko bi rekli – še sreča, da so ljudje izpred pet desetletji bili radovedni. Res da so iskali nafto, ki ni pritekla iz teh vrtin, a ni nič kaj sramežljivo privrela druga dragocena surovina – vroča voda oz. termo-mineralna voda, ki blagodejno vpliva na zdravje. Ta je tudi spremenila podeželski značaj kraja, saj je zacvetel turizem. Prav zaradi tega se Moravske Toplice lahko pohvalijo s hoteli in drugimi namestitvenimi kapacitetami. A nikakor ne spijo na lovorikah prejšnjih let – v kraljestvu štorkelj in čebel vas bodo namreč očarale nove hiške. Vse so krite s trstiko in obogatene z lesom, ki jim daje naravno zračnost ter toplino, ponašajo se tudi z velikimi steklenimi okni. Lahko bi kar rekli, da je tradicija poljubila sodobnost.
  Dobrodošli v Prekmurski vasi Ajda in dobrodošli v Moravskih toplicah, kjer lahko pustite skrbi in se v Termalnem parku potopite v vrelce črne termo–mineralne vode. Nikar se ne bojte podati na pot kulinaričnih okusov. Okusite znamenito prekmursko gibanico in odlično bučno olje ter zagrizite v počitnice z veliko žlico!

   

  Prekmurska vas Ajda ****

  Hiške so zagotovo pravšnje za družine, ki si počitnice želijo krojiti po svojem času. Krivec, da bodo vaši skupni trenutki obarvani še z vodnim doživetjem, je Termalni park Term 3000, ki se nahaja v neposredni bližini. V prenovljenem notranjem delu vas čaka svež, svetel prostor, medtem ko je spodnji del namenjenim živahnim in družinam, je zgornji del namenjen savnanju.
  In zakaj se ne bi lotili kolesarjenja in pohodništva ter z roko v roki odkrivali to prelepo okolico Prekmurja? Bližnje Golf igrišče Livada z vodnimi ovirami in zahtevnimi ledinami je lahko izziv za vsakega iz med vas.
  Bivalne enote različnih velikosti so opremljene s kuhinjsko nišo, klimatsko napravo, na voljo tudi LCD TV in brezplačen WiFi, pred hiško pa je urejena terasa. V miren spanec se boste zlahka zazibali na blazinah, polnjenih z ajdovimi luščinami. Hiške so v dveh nadstropjih.
  V hotelu Ajda boste deležni polpenziona, v samopostrežni restavraciji bodo pripravili kulinarično doživetje za brbončice, ki jih bodo želeli očarati z mednarodnimi in značilnimi prekmurskimi jedmi.

   

 • Droben tisk na veliko

  Paket velja za rezervacije opravljene med 3.5. in 31.7.2019: cena paketa z 2 polpenzionoma za 2 osebi v naselju Prekmurska vas Ajda **** v Termah 3000 znaša 189 € za bivanje med tednom (nedelja-petek) in 199 € za bivanje za vikend (petek-nedelja).
  Termini bivanja: 3.11.-22.12.2019 in 5.1.-14.2.2020.
  Rezervacijo izvršite najkasneje do 15.9.2019 na prodajnem mestu, kjer ste rezervirali svoje počitnice.
  Turistična pristojbina se plača na recepciji hotela, ob rezervaciji se obračuna prijavnina skladno s Splošnimi pogoji.
  V primeru bivanja ene osebe, je cena ista. | Dodatni dan za 2 osebi (polpenzion) znaša 94,50 € (nedelja-petek) in 99,50 € (petek-nedelja). Otrok: brezplačno do 4 let, 25 €/dan za otroka 4-12 let (maksimalna nastanitev 2 otrok do 12 let).

  Cena vključuje: nastanitev z zajtrkom in večerjo v restavraciji hotela Ajda, neomejeno kopanje v bazenih hotela Ajda, neomejeno kopanje v Termalnem parku Terme 3000, možnost kopanja od 11. ure na dan prihoda in celodnevnega kopanja na dan odhoda v kopališču Ajda, uporabo kopalnega plašča, brezplačno parkirišče, vstop v savne hotela in fitnes, jutranjo gimnastiko in vodno aerobiko 2 x dnevno, animacijski program, brezplačni WIFI.
  Ponudba velja do zapolnitve prostih mest.

 • Strokovnost in prijaznost

  Sončkovih svetovalcev

 • Garancija

  najnižje cene

 • Obročna plačila

  do 12 obrokov

 • Zadovoljstvo potnikov

  je na prvem mestu

Vaše mnenje šteje
NE, hvala
NE, hvala