Vedno za akcijo? Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 10.00–14.00
sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto
Loading...
02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 10.00–14.00
sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto
Nazaj

Terme in toboganiPotrebujete pomoč?

Pokličite nas

02 220 80 44

V času izrednih razmer do preklica:
 • pon–pet: 10.00–14.00
 • sobota: zaprto
 • nedelja, prazniki: zaprto
DANES Z VAMI

Sara

Sončkovi svetovalci
vas pričakujemo v
klicnem centru.

Svetovalec

Slovenske terme so kot nalašč za počitnice. Za pobeg v naravo, raziskovanje novih krajev ali brskanje po domačih kuhinjah in vinskih kleteh. Za lenobno razvajanje v dvoje ali aktivni oddih. In za veliko družinske vodne zabave na igralih ter toboganih, ki so še posebej veliki v Čatežu, Moravskih Toplicah, Podčetrtku in na Ptuju.

Sredi neokrnjenih gozdov se predajte zdravilni vodi iz globin Rimskega in Amalijinega vrelca RIMSKIH TOPLIC. Cvetje, pivo in zdravje so doma v LAŠKEM, ki mu pivovarska tradicija skupaj z Zdraviliškim parkom in bogatimi termalnimi vrelci daje poseben pečat. Posavje je pravi praznik okusov in tradicije, od pečenih dobrot in bizeljskih vin do gradov in graščin – ČATEŽ je z bogato termalno in drugo ponudbo pravi kraj oddiha in zabave vseh 365 dni v letu. PODČETRTEK pod Olimsko goro ponuja vsakomur nekaj: zelenice golfa, žlahtno kapljo vinogradnikov, sladkarije, divjačino in domače pivo. Zelišča minoritov ozdravijo hipohondre, čarovnica razvedri otroke, povsem prenovljene terme pa hedoniste vseh vrst. Naprej proti vzhodu je na vrelcih magnezija zrasla ROGAŠKA SLATINA, ki z vodo, glasbo, kristalom in vinom obuja stoletno tradicijo. Pod vijugami Jeruzalemskih goric, domovine odličnih vin in pojočih klopotcev, raziskujte prleške ravnice – s kolesom ali peš, iz BANOVCEV ali iz MALE NEDELJE. Tudi onkraj Mure so rodovitni kraji prijaznih ljudi, ki spretno sukajo kuhalnice. Tako Goričko kot ravninsko osrčje Prekmurja se ponujata izletnikom in kolesarjem, ki bivajo v vinorodni LENDAVI ali v MORAVSKIH TOPLICAH na črnem termalnem zlatu. V RADENCIH že dolgo negujejo zdravje – z zdraviliščem, slatino in simfonijo penin. Vinogradi že od antike objemajo tudi ravnico okrog PTUJA, mesta, kjer ima preteklost vonj po vinu in kavi. Mlado mesto ZREČE vabi pod gozdove Pohorja, kjer termalne užitke zaokrožijo cvetoče Konjice. Nedaleč je DOBRNA – njena 600-letna tradicija združuje vseh pet elementov: les, ogenj, zemljo, kovine in vodo. V TOPOLŠICI sredi gozdov Šaleške doline vlada prav posebna mikroklima, ki godi številnim metuljem, v idilični Tuhinjski dolini pa se skrivajo najvišje ležeče slovenske terme SNOVIK, ki so na pragu Kamniško-Savinjskih Alp odlično izhodišče za pohodnike, kolesarje in gurmane.

Ste vedeli?
Pokrajinski muzej Ptuj na Ptujskem gradu, ki se vzpenja nad najstarejšim slovenskim mestom, premore najstarejšo še ohranjeno vinsko klet v Sloveniji, kjer hranijo steklenico najstarejšega slovenskega vina iz leta 1917.

 • TOP 10

  ZA NAJMLAJŠE
  · Mini ZOO Land v Slovenskih Konjicah, SiKaLuZOO pri Radencih, doživljajski park Vulkanija na Goričkem
  · Pod Olimsko goro: Koča pri čarovnici z Deželo pravljic in domišljije, mufloni in jelenjad na Jelenovem grebenu in čokoladnica Synercus v samostanu Olimje
  · Razgledni stolp Vinarium Lendava ter Energetske točke in Pustolovski park Bukovniško jezero

  ZA AKTIVNE
  · Golf igrišča Mokrice, Moravske Toplice, Olimje in Ptuj (obe tudi footgolf), Radenci ter Slovenske Konjice
  · Pohodi na Črnivec, Veliko planino in do znamenitosti Kamniške Bistrice
  · Ptujsko morje: Vejkpark, vodni športi in odbojka na mivki
  · Kolesarjenje po Goričkem, Jeruzalemskih goricah, po Dravski kolesarski poti in Murski kolesarski poti od Avstrije do Hrvaške

  ZA RADOVEDNE
  · Srednjeveški Kamnik, Arboretum Volčji Potok in Naravni zdravilni gaj Tunjice
  · Staro jedro Laškega z muzejem in ogledom varjenja laškega piva
  · Muzej na prostem Rogatec, z dediščino Obsotelja od 18. do 20. stoletja

Poišči in rezerviraj
 • Strokovnost in prijaznost

  Sončkovih svetovalcev

 • Obročna plačila

  do 12 obrokov

 • Garancija

  najnižje cene

 • Zadovoljstvo potnikov

  je na prvem mestu

Vaše mnenje šteje

Draga Sončkova družina,

ljubimo potovanja in lepote krajev, ki jih obiskujemo, a žal je trenutno treba tovrstne načrte malce preložiti. Zadnjih nekaj tednov smo bili priča mnogim odpovedim potovanj, letov, zaprtju hotelov … Verjamemo, da imate mnogi vprašanja in pomisleke. O aktualnem dogajanju vas bomo zato sproti obveščali na povezavi #OSTANISONČEK.

V podporo naporom oblasti za zajezitev okužb s Covid19, predvsem pa zaradi varovanja zdravja, smo se odločili do preklica zapreti vrata vseh poslovalnic. Za vas smo dosegljivi na dežurnem e-naslovu ostanisoncek@sonchek.com oz. na kontaktih, ki jih najdete na zgornji povezavi.

Verjamemo, da, tako kot mi, tudi vi pogrešate osebni stik, a žal nam trenutne razmere narekujejo drugačne poti komunikacije. Na tak način skupaj dejavno prispevamo k zagotovitvi varnega gibanja doma in po svetu. Slednji pa čaka tam zunaj, da se kmalu ponovno vrnemo - tokrat morda zaradi sedanje izkušnje še bolj hvaležni za potovalno svobodo in neskončne možnosti, ki jih ta ponuja.

Vse dobro vam želimo.
Vaš Sonček