Vedno za akcijo? Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 9.00–19.00
sobota: 9.00–15.00
nedelja, prazniki: zaprto
Loading...
02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 9.00–19.00
sobota: 9.00–15.00
nedelja, prazniki: zaprto
Nazaj

Slovenska rivieraPotrebujete pomoč?

Pokličite nas

02 22 080 44

V času izrednih razmer do preklica:
 • pon–pet: 9.00–18.00
 • sobota: 9.00–14.00
 • nedelja, prazniki: zaprto
TA TRENUTEK

SANJAMO O POČITNICAH.

Sončki nabiramo moči
za nov delovni dan.
Z vami bomo spet zjutraj.

Svetovalec

Turistični vrvež letovišč in starodavnih mest ali pobeg v romantično zaledje slovenske Istre? Hotelski bazeni ter prodnate in peščene plaže z dolgimi pomoli, divja obala pod mogočnimi klifi in nirvana solin. Obilo zabave in znamenitosti ter še več rekreacije – na vodi, peš, s kolesi ali v konjskem sedlu. In razgledi! Z vrhov gričevnatega zaledja, za pogumne pa tudi s padala. Za mirne počitnice v naravi zavijte na Ankaranski polotok, kamor so menihi na oddih prihajali že v 11. stoletju.

ANKARAN je zrasel v simpatično letovišče, ki mimo Debelega rtiča, zelenega raja slovenske obale, vabi na italijansko kavo in sladoled v Milje. KOPER, včasih otok, danes slovensko okno v svet, že dolgo ni le mesto. Romantičnemu staremu jedru so se pridružili številni dogodki, lepe plaže in najbolj zabaven vodni park slovenske riviere, Šavrinsko gričevje v zaledju pa ponuja pobeg v pristno Istro starodavnih vasic in prekrasne panorame. Bela golobica je rešila IZOLO pred sovražnim genovskim ladjevjem. Z oljčno vejico v kljunu še danes krasi grb mesta – kot simbol miru, ki ga za počitnice najdete prav tu. Ob obali in v labirintu ulic začutite pristen utrip Izolanov, onkraj plaž Simonovega zaliva pa se nad morjem že vzpenjajo mogočni klifi. V miru krajinskega parka leži STRUNJAN. Proti severu se sprehodite v Mesečev zaliv pod 80-metrskim klifom, proti jugu Strunjanski zaliv zapirajo nekdanje soline, na sredi pa je Stjuža, edina laguna slovenske obale in zatočišče redkih ptic. Največ počitniškega vrveža je na obalni promenadi PORTOROŽA – našli boste vse in za vsak okus. Po vonje zgodovine se sprehodite do Pirana, mir in naravo pa najdete na rtu Seča s Forma vivo, romantičnim Jernejevim kanalom, ribogojnico Fonda in Vrtom kaktusov, mimo katerih prispete v Sečoveljske soline.

Ste vedeli?
Lokalne zdravilne dejavnike Sečoveljskih solin – fango, slanico in sol – so že v 13. stoletju za zdravilstvo uporabljali menihi iz Benediktinskega samostana v Portorožu.

 • TOP 10

  ZA NAJMLAJŠE
  · 3 x Piran: Akvarij, Muzej školjk in polžev ter Muzej podvodnih dejavnosti
  · Center eksperimentov in Escape House Koper, pokopališče školjk v Ankaranu in Vodni park Žusterna

  ZA AKTIVNE IN POGUMNE
  · Parenzana in druge kolesarske ter pešpoti ob obali in istrskem zaledju, Rilkejeva pešpot po klifih nad Tržaškim zalivom
  · Sprehod po Mesečevem zalivu in Krajinskih parkih Strunjan ter Sečoveljske soline
  · Jahalni izleti po Istri s Kmetije Medljan v Cetorah nad Izolo
  · Tandemski skok s padalom nad letališčem Portorož

  ZA RADOVEDNE
  · Piran z mestnim obzidjem, Tartinijevo hišo in trgom
  · Cerkev Svete Trojice v Hrastovljah, Živi muzej Hiša Vrešje in celotna vas Krkavče nad Izolo
  · Pokrajinski muzej, sprehod po starem jedru in kavica s pogledom na Pretorsko palačo v Kopru
  · Forma viva Portorož in Vrt kaktusov Grašič v Seči, ornitološki rezervat Škocjanski zatok

Poišči in rezerviraj
 • Strokovnost in prijaznost

  Sončkovih svetovalcev

 • Obročna plačila

  do 12 obrokov

 • Garancija

  najnižje cene

 • Zadovoljstvo potnikov

  je na prvem mestu

Vaše mnenje šteje

Draga Sončkova družina,

ljubimo potovanja in lepote krajev, ki jih obiskujemo, a žal je trenutno treba tovrstne načrte malce preložiti. Zadnjih nekaj tednov smo bili priča mnogim odpovedim potovanj, letov, zaprtju hotelov … Verjamemo, da imate mnogi vprašanja in pomisleke. O aktualnem dogajanju vas bomo zato sproti obveščali na povezavi #OSTANISONČEK.

V podporo naporom oblasti za zajezitev okužb s Covid19, predvsem pa zaradi varovanja zdravja, smo se odločili do preklica zapreti vrata vseh poslovalnic. Za vas smo dosegljivi na dežurnem e-naslovu ostanisoncek@sonchek.com oz. na kontaktih, ki jih najdete na zgornji povezavi.

Verjamemo, da, tako kot mi, tudi vi pogrešate osebni stik, a žal nam trenutne razmere narekujejo drugačne poti komunikacije. Na tak način skupaj dejavno prispevamo k zagotovitvi varnega gibanja doma in po svetu. Slednji pa čaka tam zunaj, da se kmalu ponovno vrnemo - tokrat morda zaradi sedanje izkušnje še bolj hvaležni za potovalno svobodo in neskončne možnosti, ki jih ta ponuja.

Vse dobro vam želimo.
Vaš Sonček