Vedno za akcijo? Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 9.00–19.00
sobota: 9.00–15.00
nedelja, prazniki: zaprto
Loading...
02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 9.00–19.00
sobota: 9.00–15.00
nedelja, prazniki: zaprto
Nazaj

Hribi in jezeraPotrebujete pomoč?

Pokličite nas

02 22 080 44

V času izrednih razmer do preklica:
 • pon–pet: 9.00–18.00
 • sobota: 9.00–14.00
 • nedelja, prazniki: zaprto
TA TRENUTEK

SANJAMO O POČITNICAH.

Sončki nabiramo moči
za nov delovni dan.
Z vami bomo spet zjutraj.

Svetovalec

Bistre reke, blagi hribi in strmi vrhovi, soteske in slapovi, kolesarske steze in mnoga doživetja vas vabijo v objem gora. Doživite jih kot pohodnik, kolesar, ljubitelj vodnih športov, ribič, fotograf, plezalec ali padalec. Všeč so vsem; družinam, ambicioznim športnikom, avanturistom ali zgolj ljubiteljem narave.

Soške doline adrenalina se lotite iz BOVCA. Prefinjena lokalna kuhinja in telesna aktivnost prebudita odlično počutje, pozitivna energija, ki jo naberete ob Soči, pa vas spremlja še lep čas. Osvojite okoliške vrhove in raziščite neštete soteske in slapove, trdnjavo Kluže in druge pomnike soške fronte ter Alpski botanični vrt Julijana. Tudi KRANJSKA GORA in GOZD MARTULJEK vabita v naravo, kjer čudovit ambient, številni dogodki in bogata dediščina nudijo ogromno možnosti za izlete in zabavo. Otrokom ni nikoli dolgčas, za poletno kopanje so jim uredili še jezero Jasna, uživači pa si privoščijo alpski wellness. BLED se z bogato ponudbo wellnessa in šik hotelov ponuja za oddih sredi gora z mondenim pridihom. Letovišče ob jezeru je odlično izhodišče za pohode in izlete v neskončne pokljuške gozdove, tudi do Kranjske Gore in Bohinja s Triglavskim narodnim parkom ni daleč. Gozdovi Zreškega Pohorja objemajo klimatsko zdravilišče ROGLA, ki blagodejno vpliva na težave dihal in pljučne bolezni. Obilo je možnosti za rekreacijo, raziskovanje naravnih znamenitosti in okušanje domačih dobrot, za sprostitev se ponuja gorski wellness – 'klasika' v centru Planja in izvirni wellness Natura, kjer se predate moči narave v idiličnem objemu gozdov. Če je še niste prehodili, ne izpustite prve slovenske Poti med krošnjami!

 • TOP 10

  ZA NAJMLAJŠE
  · Bovec: Pustolovski park in Zorbing Center Bovec, jahanje na ranču, gorski skiroji
  · Kranjska Gora: Letno sankališče in tube Besna Pehta, 4 pravljične dežele: Kekčeva, Škratova in Rajže po poteh triglavskih pravljic ter Orientacijski park pri Bedančevem domu
  · Bled: Pustolovski park in Letno sankališče Straža, s pletno na otok in po razglede na grad
  · Rogla: letno sankališče Zlodejevo, Mini Rogla, Ranč pri Pesku (Kaja in Grom)
  · NOVO: Pot med krošnjami z razglednim stolpom

  ZA AKTIVNE IN POGUMNE
  · Bovec: golf in foot golf, dva 3-kilometrska Zip-line, Center doživetij pod Mangartom, vodni adrenalin na Soči in njenih pritokih, pohodi in gorski adrenalin na Kaninu
  · Kranjska Gora: golf, družinska kolesarska pot od Jesenic do Belopeških jezer, Zip-line Planica, Bike Park in nove single trail kolesarske poti nad jezerom Jasna
  · Bled: golf, pohodi na Jelovico, Mežaklo in Pokljuko, kolesarjenje s kolesi javnega sistema Bled Green Ways (brezplačno za imetnike Blejske kartice)
  · Rogla: Bike Park, proga za skike in rolanje, vrhunski športni tereni in dvorana
  · NOVO: ferata Hvadnik nad Gozd Martuljkom, ki se je pridružila ferati Grančišče v Mojstrani

Poišči in rezerviraj
 • Obročna plačila

  do 12 obrokov

 • Garancija

  najnižje cene

 • Strokovnost in prijaznost

  Sončkovih svetovalcev

 • Zadovoljstvo potnikov

  je na prvem mestu

Vaše mnenje šteje

Draga Sončkova družina,

ljubimo potovanja in lepote krajev, ki jih obiskujemo, a žal je trenutno treba tovrstne načrte malce preložiti. Zadnjih nekaj tednov smo bili priča mnogim odpovedim potovanj, letov, zaprtju hotelov … Verjamemo, da imate mnogi vprašanja in pomisleke. O aktualnem dogajanju vas bomo zato sproti obveščali na povezavi #OSTANISONČEK.

V podporo naporom oblasti za zajezitev okužb s Covid19, predvsem pa zaradi varovanja zdravja, smo se odločili do preklica zapreti vrata vseh poslovalnic. Za vas smo dosegljivi na dežurnem e-naslovu ostanisoncek@sonchek.com oz. na kontaktih, ki jih najdete na zgornji povezavi.

Verjamemo, da, tako kot mi, tudi vi pogrešate osebni stik, a žal nam trenutne razmere narekujejo drugačne poti komunikacije. Na tak način skupaj dejavno prispevamo k zagotovitvi varnega gibanja doma in po svetu. Slednji pa čaka tam zunaj, da se kmalu ponovno vrnemo - tokrat morda zaradi sedanje izkušnje še bolj hvaležni za potovalno svobodo in neskončne možnosti, ki jih ta ponuja.

Vse dobro vam želimo.
Vaš Sonček