Vedno za akcijo? Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 9.00–19.00
sobota: 9.00–15.00
nedelja, prazniki: zaprto
Loading...
02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 9.00–19.00
sobota: 9.00–15.00
nedelja, prazniki: zaprto
Nazaj

Rogaška Slatina: romantika v dvojePotrebujete pomoč?

Pokličite nas

02 22 080 44

V času izrednih razmer do preklica:
 • pon–pet: 9.00–19.00
 • sobota: 9.00–15.00
 • nedelja, prazniki: zaprto
TA TRENUTEK

SANJAMO O POČITNICAH.

Sončki nabiramo moči
za nov delovni dan.
Z vami bomo spet zjutraj.

Svetovalec


V Rogaški Slatini se je pred kratkim odprl raj. Tako se vsaj zdi, ko stopiš v novi ROI spa – svet savn, počitka in zdravja. Pripravili smo vam odličen paket po akcijski ceni. Želimo si namreč, da ga poklonite svoji dragi osebi (kar ste lahko tudi vi sami :)). Privoščite si vikend za regeneracijo telesa, misli … in ljubezni.


 • Kaj vključuje paket razvajanja?

  Paket zajema:
  · dobrodošlico ob prihodu z ljubezenskim cocktailom
  · 1 x romantično večerjo v dvoje s kulinaričnim menijem po izboru šefa kuhinje v à la carte restavraciji Kaiser, ki se uvršča med deset najboljših hotelskih restavracij v Sloveniji
  · bogat samopostrežni zajtrk v restavraciji Kristal
  · kulinarični večer v restavraciji Kristal - show cooking
  · prost vstop v hotelski bazen Lotus
  · savne Lotus (turška, finska, tepidarium)
  · romantično nočno kopanje vsak petek in soboto do 22. ure v hotelskem bazenu Lotus
  · uporabo kopalnega plašča in brisače za kopanje
  . prost vstop v fitnes
  · steklenico zdravilne mineralne vode v sobi ob prihodu
  · prost vstop v Hit Casino Fontana
  · bogat animacijski program (organizirani sprehodi, družabne igre, delavnice, plesni večeri v Kavarni Cappuccino)
  · program za duhovno in športno prebujanje
  · brezplačni dostop do brezžičnega interneta
  · brezplačno parkiranje pred hotelom

  Dobro je vedeti tudi:
  - 3-urni vstop v Luxury ROI Spa se doplača 20 € na osebo.
  - Prihodi vsak dan, bivanje min. 2 dni.
  - Turistična taksa se doplača na recepciji.

  Po rezervaciji zaračunavamo prijavnino v skladu s Splošnimi pogoji, ki so sestavni del ponudbe in so na voljo v poslovalnicah ter na spletnem naslovu www.sonchek.com/splosni-pogoji. Akcijska ponudba velja samo v primeru bivanja dveh oseb, v primeru bivanja ene osebe je cena ista. Priporočamo, da z rezervacijo pohitite, saj so kapacitete omejene. Ponudba velja do zapolnitve prostih mest v posameznem terminu.

 • Naj vas zamika novi Luxury ROI Spa wellness center

  Grand Hotel Sava leži v zdraviliškem cvetličnem parku s 400-letno tradicijo in je bil nedavno prenovljen. Velja za hotel višjega standarda, od centra Rogaške Slatine pa je oddaljen 200 m. Hotel je povezan s hodnikom s hotelom Zagreb in s pivnico zdravilne mineralne vode.

  Prav čudežna mineralna voda, ki je ena najbogatejših z magnezijem na svetu, je »kriva« za razvoj zdravilišča in njegove okolice. Kraj je obdan z neokrnjeno naravo, kar omogoča aktivno preživljanje prostega časa. Tukaj lahko tečete, se sprehajate po označenih sprehajalnih poteh, se odločite za nordijsko hojo ali kolesarite. Za sprostitev duha pa le skočite v bazene in savne Centra zdravja in lepote Lotus ter popolno novega Roi Spa centra. Gostom hotela Zagreb je na voljo vsa ponudba Grand Hotela Sava.

  Center zdravja in lepote Lotus (480 m²) ima bazen s termomineralno vodo, dva whirlpoola, bazen za knajpanje in otroški bazen. Gostom sta na voljo dve savni ter tepidarium. Na voljo so tudi lepotni in ayurveda programi, tretmaji za hujšanje in preoblikovanje telesa, pilates, joga … Vrata je odprl tudi Roi Spa center, kjer se prepleta blagodejni učinek rogaške mineralne vode z intimnostjo vrhunskih sprostitvenih storitev. Razprostira se na več kot 1200 m² zunanjih in notranjih površin. Čakajo vas mineralne kopeli, savne, prostor za solno inhalacijo, doživljajska prha in zunanji ohlajevalni bazen. 

  V GH Sava je 131 superior sob in 102 lux sob, ki so elegantno opremljene z LCD TV, minibarom, klimatsko napravo in sefom. V hotelu Zagreb je 44 sob, vse pa so opremljene z minibarom in LCD TV. Povsod je na voljo tudi brezplačen WiFi.

  Izvrstno pripravljeni obroki v samopostrežni restavraciji Kristal bodo zadovoljili tiste, ki prisegajo na zdravo hrano, kakor tudi sladokusce po duši.

 • Obročna plačila

  do 12 obrokov

 • Strokovnost in prijaznost

  Sončkovih svetovalcev

 • Garancija

  najnižje cene

 • Zadovoljstvo potnikov

  je na prvem mestu

Vaše mnenje šteje

Draga Sončkova družina,

ljubimo potovanja in lepote krajev, ki jih obiskujemo, a žal je trenutno treba tovrstne načrte malce preložiti. Zadnjih nekaj tednov smo bili priča mnogim odpovedim potovanj, letov, zaprtju hotelov … Verjamemo, da imate mnogi vprašanja in pomisleke. O aktualnem dogajanju vas bomo zato sproti obveščali na povezavi #OSTANISONČEK.

V podporo naporom oblasti za zajezitev okužb s Covid19, predvsem pa zaradi varovanja zdravja, smo se odločili do preklica zapreti vrata vseh poslovalnic. Za vas smo dosegljivi na dežurnem e-naslovu ostanisoncek@sonchek.com oz. na kontaktih, ki jih najdete na zgornji povezavi.

Verjamemo, da, tako kot mi, tudi vi pogrešate osebni stik, a žal nam trenutne razmere narekujejo drugačne poti komunikacije. Na tak način skupaj dejavno prispevamo k zagotovitvi varnega gibanja doma in po svetu. Slednji pa čaka tam zunaj, da se kmalu ponovno vrnemo - tokrat morda zaradi sedanje izkušnje še bolj hvaležni za potovalno svobodo in neskončne možnosti, ki jih ta ponuja.

Vse dobro vam želimo.
Vaš Sonček