Vedno za akcijo? Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 10.00–14.00
sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto
Loading...
02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 10.00–14.00
sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto
Nazaj

Darilni boniPotrebujete pomoč?

Pokličite nas

02 22 080 44

V času izrednih razmer do preklica:
 • pon–pet: 10.00–14.00
 • sobota: zaprto
 • nedelja, prazniki: zaprto
TA TRENUTEK

SANJAMO O POČITNICAH.

Sončki nabiramo moči
za nov delovni dan.
Z vami bomo spet zjutraj.

Svetovalec
 • Darilni bon v vrednosti 50 €

 • Darilni boni v vrednosti 100 €

 • Darilni boni v vrednosti 150 €

 • Darilni boni v vrednosti 250 €

 • Darilni boni v vrednosti 500 €

 • Darilni boni v vrednosti 1000 €

 • Just married

  poroke

  Ste povabljeni na poroko?

  Osrečite mladoporočenca z darilnimi boni agencije Sonček! Tako jima boste podarili najlepše darilo: sproščene počitnice s spomini, ki bodo trajali vse življenje.

  Darilne bone vam v katerikoli izmed naših poslovalnic izdamo takoj, kupite pa jih lahko tudi preko spleta. Pošljemo vam jih v lični mapici, v kateri bodo varno spravljeni vse do obiska mladoporočencev pri nas.

  Seveda se bodo vaši darilni boni seštevali s tistimi, ki jih bodo prinesli drugi svatje, kar takoj zadiši po čudovitem potovanju neveste in ženina.

  Ste v zadregi, kaj napisati v voščilo? Vam besede ne gredo prav dobro od rok? Pri spletnem naročilu bonov lahko naročite tudi izpis voščila, ki bo priloga k darilnim bonom. Naš predlog besedila lahko po svoje dopolnite, pripišete podpis ali enostavno napišite svoje besedilo.

  Se kmalu poročite?

  Potem ste na pravem naslovu. Sonček je strokovnjak za poročna potovanja. Ker naši žarki sežejo povsod po svetu, vam lahko organiziramo vse – od prijetnega vikenda v apartmaju za mladoporočence v bližnjem kraju pa vse do najbolj eksotičnih počitnic na drugi strani zemeljske oble.

  Se želite poročiti v tujini? Z našimi izkušnjami bo tudi ta korak lažji. "Elvis" že tradicionalno izvaja poročne obrede v ameriškem mestu luči, a mi še bolj navijamo za poroke na rajski plaži, s cvetjem in bosonogima mladoporočencema. Recimo na Mauriciusu.

  ☼ Obiščite nas v najbližji poslovalnici in naj vas Sonček pospremi tudi v zakon! <3

 

Nakup darilnega bona je enostaven in hiter. Spomini na podarjeno potovanje pa trajajo večno.


Vse potrebne podatke za plačilo boste prejeli po e-pošti. Rezervacija bo potrjena po prejetem plačilu.

Vse potrebne podatke za plačilo boste prejeli po e-pošti. Rezervacija bo potrjena po prejetem plačilu.

Vnos podatkov za plačilo s kreditno kartico

Uporaba podatkov

Vaša zasebnost je za nas izjemno pomembna, zato odgovornost za varovanje zbranih osebnih podatkov in preglednost glede njihove uporabe oziroma obdelave jemljemo zelo resno. Zavedamo se, da naročilo na spletu zahteva veliko zaupanja zato smo svojo politiko zasebnosti posodobili, tako da sedaj odraža tudi najnovejše spremembe evropske zakonodaje s področja varovanja osebnih podatkov. Oglejte si Pravilnik o zasebnosti.

Vaše podatke bomo občasno uporabili tudi za obveščanje o ponudbah potovanj, ki bi vas utegnile zanimati … V kolikor tega ne bi želeli, nam to sporočite takoj, lahko pa to storite tudi naknadno.

  • Zadovoljstvo potnikov

   je na prvem mestu

  • Obročna plačila

   do 12 obrokov

  • Garancija

   najnižje cene

  • Strokovnost in prijaznost

   Sončkovih svetovalcev

  Vaše mnenje šteje

  Draga Sončkova družina,

  ljubimo potovanja in lepote krajev, ki jih obiskujemo, a žal je trenutno treba tovrstne načrte malce preložiti. Zadnjih nekaj tednov smo bili priča mnogim odpovedim potovanj, letov, zaprtju hotelov … Verjamemo, da imate mnogi vprašanja in pomisleke. O aktualnem dogajanju vas bomo zato sproti obveščali na povezavi #OSTANISONČEK.

  V podporo naporom oblasti za zajezitev okužb s Covid19, predvsem pa zaradi varovanja zdravja, smo se odločili do preklica zapreti vrata vseh poslovalnic. Za vas smo dosegljivi na dežurnem e-naslovu ostanisoncek@sonchek.com oz. na kontaktih, ki jih najdete na zgornji povezavi.

  Verjamemo, da, tako kot mi, tudi vi pogrešate osebni stik, a žal nam trenutne razmere narekujejo drugačne poti komunikacije. Na tak način skupaj dejavno prispevamo k zagotovitvi varnega gibanja doma in po svetu. Slednji pa čaka tam zunaj, da se kmalu ponovno vrnemo - tokrat morda zaradi sedanje izkušnje še bolj hvaležni za potovalno svobodo in neskončne možnosti, ki jih ta ponuja.

  Vse dobro vam želimo.
  Vaš Sonček