Vedno za akcijo? Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 8.00–21.00
sob–ned: 9.00–17.00
Loading...
02/22 080 44

Delovni čas:

pon–pet: 8.00–21.00
sob–ned: 9.00–17.00
Nazaj

Čokoladna OpatijaPotrebujete pomoč?

Pokličite nas

02 220 80 44

 • pon–pet: 8.00–21.00
 • sob–ned: 9.00–17.00
 • prazniki: 9.00–17.00
DANES Z VAMI

Manuela

Sončkovi svetovalci
vas pričakujemo v
klicnem centru.

Svetovalec

Vprašajte kogarkoli in odgovor bo predvidljiv … Najljubše počitnice: ob morju. Najboljše razvajanje: wellness. Najljubša hrana: čokolada. Najbolj pogosti odgovori so bili tudi naše izhodišče za paket v Opatiji. Gre za kraj, ki ga je za svoje počitnice izbrala že »prva wellness ženska«, habsburška princesa Sissi. Da bo razvajanje popolno, smo v paket vključili tudi masažo s čokolado. Se sliši njami?

 • Paket vključuje

  Paket vključuje:
  - 2 x nočitev s polpenzionom za dve osebi v superior sobi
  - zgodnjo prijavo (po 10. uri) in pozno odjavo (do 16. ure) - glede na razpoložljivost
  - brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
  - prost vstop na hotelski bazen
  - 10% popust na vse masaže
  - 10% popust pri nakupu v Chocko svetu

 • Tovarna čokolade v srcu Opatije

  V Opatiji ne boste uživali samo v wellnessu in sprehodu po obmorski poti Lungomare, pač pa si jo boste zapomnili tudi po čokoladi.

  Amadria Park hoteli so edino hrvaško hotelsko podjetje, ki ima svojo "čokoladno" blagovno znamko Milenij Choco. Čokoladne praline in druge izdelke izdelujejo že 13 let, gostom pa je na ogled Milenij Choco Svet. Tu lahko prst (pravzaprav piškot) pomočite pod čokoladno fontano v dveh barvah, pokukate pod prste spretnih slaščičarjev in si nabašete torbe polne sladkih dobrot za domov. Naši gostje imate tudi 10 % popusta pri nakupu sladkih spominčkov.

  Milenij Choco Svet se nahaja pod eno najlepših opatijskih kavarn, kavarno Continental, ki je, tako kot vsi hoteli 4 Opatijska Cvijeta, prava paša za oči.

  Do skrivnostne recepture so se hotelski slaščičarski mojstri dokopali skozi kombiniranje švicarskih receptov in s pomočjo vrhunskih italijanskih mojstrov čokolade. Na ogled je tudi veliko čokoladnih skolptur, celo stenskih slik, narisanih s čokolado ... tako da bo vaša domišljija tukaj še malo zrasla.

  Sicer pa pravijo, da gre za posebno opatijsko antristresno terapijo, saj čokolada izloča serotonin, hormon sreče. V hotelu so poskrbeli za mnoge načine razvajanja s čokolado. Ena takšnih je tudi masaža s čokolado, na katero vabimo tudi Sončkove goste.

  Naj se sladko razvajanje začne!

 • Zadovoljstvo potnikov

  je na prvem mestu

 • Strokovnost in prijaznost

  Sončkovih svetovalcev

 • Garancija

  najnižje cene

 • Obročna plačila

  do 12 obrokov

Vaše mnenje šteje