Vedno za akcijo? Želite obvestila o naših najboljših ponudbah? Prijavite se!

02/22 080 33

Delovni čas:

pon–pet: 10.00–14.00
sob–ned: zaprto
Loading...
02/22 080 44

Delovni čas:

pon-pet: 10:00-14:00
sob-ned: zaprto
Nazaj

CEWE fotoknjige

Potrebujete pomoč?

Za pomoč pri izdelavi fotoknjige pokličite na brezplačno telefonsko številko

080 17 71

 • Vsak dan od 7.00–20.00
Svetovalec
 • Oblikujte unikatno CEWE FOTOKNJIGO po posebnih pogojih!

  Najljubši spomini shranjeni na enem mestu!

  Shranjujte svoje fotografije s potovanj v unikatni CEWE FOTOKNJIGI. Za vse Sončkove popotnike smo pripravili posebno ugodnost z 20% popustom na naročila vseh CEWE FOTOKNJIG.

  Mini fotoknjiga vam je na voljo že za 7,95 € (cena brez popusta)!
  Izberite velikost, format, vezavo, papir, ozadje, dodajte svoje najljubše fotografije s potovanj ... In vaši spomini bodo zapisani v CEWE FOTOKNJIGO za vedno!

  Kodo za popust prejmete nekaj dni po povratku s potovanja. Kodo vnesete v zaključnem koraku, pri oddaji naročila v brezplačnem foto programu ali mobilni aplikaciji CEWE FOTOSVET (ne velja v pooblaščenih prodajalnah). Obiščite www.CEWE.si!

 • Pomoč pri izdelavi fotoknjige

  Čeprav je izdelava fotoknjige otročje lahka, vam priporočamo, da pred oblikovanjem prelistate knjižico s triki in namigi, kako iz lepe knjige nastane fantastična knjiga vaših najlepših spominov!
  Pokukajte tukaj.

 • NATEČAJ: CEWE fotoknjiga leta 2018

  Končano je "lepotno tekmovanje" za najlepšo CEWE lepotico: natečaj NAJ FOTOKNJIGA LETA 2018!

  Nagrado sta si letos prislužila zakonca Koritnik, pod knjigo se je podpisal gospod Rajko, a bistveno je z idejami in teksti prispevala tudi gospa Valči.
  S simpatičnim parom smo preživeli popoldne, kjer sta prejela nagrado Turistične agencije Sonček, in sicer potovanje v vrednosti 2000 €.

  Kratek intervju z zmagovalcema si lahko preberete tukaj. Gospod Rajko obvlada veliko tehnik, ki jih aplikacija CEWE ponuja. Video našega druženja pa si lahko ogledate tukaj.

 • Garancija

  najnižje cene

 • Strokovnost in prijaznost

  Sončkovih svetovalcev

 • Obročna plačila

  do 12 obrokov

 • Zadovoljstvo potnikov

  je na prvem mestu

Vaše mnenje šteje

Draga Sončkova družina,

ljubimo potovanja in lepote krajev, ki jih obiskujemo, a žal je trenutno treba tovrstne načrte malce preložiti. Zadnjih nekaj tednov smo bili priča mnogim odpovedim potovanj, letov, zaprtju hotelov … Verjamemo, da imate mnogi vprašanja in pomisleke. O aktualnem dogajanju vas bomo zato sproti obveščali na povezavi #OSTANISONČEK.

V podporo naporom oblasti za zajezitev okužb s Covid19, predvsem pa zaradi varovanja zdravja, smo se odločili do preklica zapreti vrata vseh poslovalnic. Za vas smo dosegljivi na dežurnem e-naslovu ostanisoncek@sonchek.com oz. na kontaktih, ki jih najdete na zgornji povezavi.

Verjamemo, da, tako kot mi, tudi vi pogrešate osebni stik, a žal nam trenutne razmere narekujejo drugačne poti komunikacije. Na tak način skupaj dejavno prispevamo k zagotovitvi varnega gibanja doma in po svetu. Slednji pa čaka tam zunaj, da se kmalu ponovno vrnemo - tokrat morda zaradi sedanje izkušnje še bolj hvaležni za potovalno svobodo in neskončne možnosti, ki jih ta ponuja.

Vse dobro vam želimo.
Vaš Sonček